Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 10-07-2002 Persbericht district Den Bosch

AANGEREDEN FIETSER OVERLEDEN

Dinsdagavond is een 19-jarige man uit `s-Hertogenbosch in het ziekenhuis bezweken aan het letsel dat hij opliep bij een ongeval op maandag. Die namiddag raakte hij zwaar gewond toen hij door een lijnbus van de BBA werd aangereden. De man stak met zijn fiets plotseling de kruising Orthenseweg / Aartshertogenlaan over, de naderende stadsbus kon hem niet meer ontwijken. De fietser reed door rood licht. Ook droeg hij een walkman.

HENNEPKWEKERIJ OPGEROLD

Vanochtend heeft de politie in een schuur aan de Nassaudwarsstraat in Vlijmen een professionele hennepkwekerij opgerold. De ruim 2100 planten en apparatuur zijn in beslag genomen. De planten zijn vernietigd. De stroom bleek illegaal afgetapt te zijn. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

BULKWAGEN MET GIER LEK

Vanochtend vroeg is op de A2 bij Rosmalen een oplegger met gier lekgeraakt. Het kijkglas in de tankwagen van een bedrijf uit Elsendorp met 38.000 liter gier was stukgegaan, waardoor de vloeibare mest uit de tank gutste. De chauffeur parkeerde de oplegger achteruit in de berm, zodat het wegdek niet besmeurd raakte. Er kwam een andere tankwagen om de gier over te pompen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 10-07-2002 '
Lees ook