Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 13-05-2002 Persbericht district Den Bosch

GEWONDE BIJ AANRIJDING

Een 16-jarige bromfietser is zondagavond op de kruising van de Maaspoortweg met de Burg. Godschalxstraat in zijn woonplaats s-Hertogenbosch gewond geraakt. Hij reed door het rode verkeerslicht en kwam in botsing met een vanaf de Maaspoortweg komende perso-nenauto die werd bestuurd door een 19-jarige Bosschenaar. De bromfietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

AANGEHOUDEN NA AUTOINBRAAK

Zondagavond zijn die personen aangehouden op verdenking van auto-inbraak en autodief-stal. Het drietal was gezien bij een inbraak in een auto aan de Mgr. Prinsenstraat in s-Hertogenbosch. Zij waren daar vertrokken in een rode Renault Nevada. Deze auto is later met de drie inzittenden, twee Bosschenaren van 38 en 32 jaar en een 37-jarige vrouw uit Oss, aangetroffen op de Hertogin Johannastraat. De Renault Nevada bleek van diefstal af-komstig te zijn. Het drietal is aangehouden en in verzekering gesteld.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR

Een 25-jarige automobilist is in de nacht van zondag op maandag op de Aartshertogenlaan in zijn woonplaats s-Hertogenbosch betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhouden-de drank. De man kreeg een politietransactie aangeboden van 190,00.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING

Zondagavond is de bestuurder van een Volkswagen Golf nadat hij op de Jan Tooropstraat In Vlijmen tegen een geparkeerde auto was gebotst doorgereden zonder zijn identiteit ken-baar te hebben gemaakt. De politie trof de auto rijdend aan in de Ekelaarlaan in Vlijmen. De 19-jarige Vlijmense be-stuurder is als verdachte gehoord. Hij verklaarde niets van een aanrijding te weten. De auto is voor sporenonderzoek in beslag genomen.

MISHANDELING

Een 45-jarige automobilist uit Woudrichem deed vanmorgen aangifte van mishandeling. Een hem onbekende automobilist vertoonde in zijn ogen op de Provincialeweg N267 onder Els-hout over een afstand van enkele kilometers agressief rijgedrag. De Woudrichemmer seinde daarom een keer met zijn lichten. Dat bleek tegen het verkeerde been te zijn want de ande-re automobilist dwong hem tot stoppen. Beiden stapte uit waarbij de Woudrichemmer enkele duwen en enkele klappen ontvangen. Het slachtoffer liet zich ook niet onbetuigd en sloeg enkele keren terug. De agressieveling is volgens aangever daarna vloekend en tierend weer in zijn auto gestapt en is weggereden. Het kenteken van de auto waarin hij reed is bekend.

AUTO IN BRAND

Aan de Heidijk in Vlijmen is in de nacht van zondag op maandag vermoedelijk brand gesticht in een daar geparkeerd staande personenauto. De brandweer heeft de brand geblust.

ONTVOERING WERD NIET GEFILMD

In tegenstelling tot wat uit de mediaberichtgeving wordt verondersteld, is de in scene gezette ontvoeringszaak van zondagmiddag in s-Hertogenbosch niet gefilmd, zodat de directe rela-tie met Veronica niet gelegd kan worden. De 22-jarige Bosschenaar is wel werkzaam bij deze omroeporganisatie en had die middag al gefilmd. Er moest nog een tweede filmpje worden gemaakt. De 23-jarige Eindhovenaar moest daarvoor eerst worden opgehaald op het NS station in Den Bosch. De ontvoeringszaak maakte geen deel uit van de geplande filmopnamen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 13-05-2002 '
Lees ook