Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 15-03-2003 Persberichten district Den Bosch

TWEE VERDACHTEN OPGEPAKT NA DIEFSTAL. `s-Hertogenbosch

In de nacht van 14 op 15 maart zijn in de wijk Maaspoort twee Bossche jongens van 16 en 17 jaar opgepakt op verdenking van diefstal. Zij maakten deel uit van een grotere groep jongeren die bij het winkelcentrum Lokerenpassage een aan de muur hangende kast stuk had geslagen. Uit die kast is een koffer weggenomen met daarin een grote hoeveelheid foto`s, fotorolletjes en fotomappen. De inhoud van de koffer is verspreid over het parkeerterrein terug gevonden en door de politie veilig gesteld. De koffer werd teruggevonden in een brandgang. Aan de hand van een beschrijving van een getuige kon het tweetal worden opgepakt. Zij zijn ingesloten.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING, `s-Hertogenbosch

In de nacht van 14 op 15 maart reed de bestuurder van een personenauto rechtdoor over de rotonde van de Stadionlaan in Den Bosch. Daarbij werd een verkeersbord omver gereden. De bestuurder is daarna doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te hebben gemaakt. Hij maakte het de politie echter niet moeilijk om de eigenaar van de auto te traceren, want op de plaats van het ongeval werden een kentekenplaat en een wieldop gevonden. De eigenaar van de auto, een 59-jarige inwoner van Hintham, is als verdachte aangehouden. Hij was behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank. Hoewel de auto bij de woning van de man voor de deur stond ontkent hij te hebben gereden. Op het politiebureau viel hij als een blok in slaap waarna hij is ingesloten in een politiecel.

HETERDAAD, `s-Hertogenbosch

In de nacht van 14 op 15 maart gingen agenten, naar aanleiding van een melding van een mogelijke inbraak in een winkel aan de Vughterstraat een kijkje nemen. Op het moment dat zij in een onopvallend politievoertuig in de buurt van de winkel reden zagen zij twee Arnhemmers van 28 jaar oud voor de winkel staan. Een 22-jarige Haarlemmer kwam op dat moment via een ingeslagen ruit van de winkel met enkele weggenomen kostbare brillen naar buiten gekropen. Het drietal is onmiddellijk aangehouden en ingesloten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 15-03-2003 '
Lees ook