Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 16-02-2003 Persberichten district Den Bosch

AANRIJDING LETSEL DEN BOSCH

Bij een aanrijding op de Maaspoortweg te Den Bosch op 14 februari 2003 omstreeks 18.25 uur is een 68 jarige man uit Den Bosch gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer stak bij een oversteekplaats over en werd hierbij aangereden door een 19 jarige automobilist uit Den Bosch, die onder invloed van alcohol verkeerde.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 35 jarige man uit Sint Michielsgestel is op 14 februari 2003 aangehouden ivm diefstal van een doe het zelf artikel twv EUR 18,- uit een winkel aan de Vogelstraat te Den Bosch. De man kreeg een boete van EUR 115.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 42 jarige automobilist uit Sint Michielsgestel is op 14 februari 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man botste omstreeks 21.05 uur op de Lagelandstraat te Den Bosch tegen meerdere geparkeerde auto`s, waarbij 4 auto`s zwaar beschadigd werden. Van de man is tevens zijn rijbewijs ingevorderd.

BRAND DIERENVERBLIJF DRUNEN

Bij een brand in een dierenhuis in het dierenverblijf aan de Pr. Hendrikstraat te Drunen op 14 februari 2003, omstreeks 21.30 uur, is het huisje helemaal uitgebrand. Door een omstander kon tijdig de hierin aanwezige 15 kippen worden bevrijd. De politie gaat uit van brandstichting, temeer daar door getuigen enkele jongelui zijn gesignaleerd. De politie verzoekt personen die iets gezien hebben contact met haar op te nemen. Brandweer bluste de brand.

EUROPEESCHE ALCOHOLCONTROLE

In de nacht van 13 op 14 februari 2003 nam de Politie Brabant-Noord deel aan een Europeesche alcoholcontrole. Tussen 21.00 en 05.00 uur werden op diverse plaatsen in onze regio controles gehouden. In de hele regio zijn totaal 101 medewerkers ingezet, die 4023 voertuigen controleerden. Van de 4023 bestuurders, die een blaastest ondergingen, zijn 54 bestuurders aangehouden, waarvan uiteindelijk 43 bestuurders een proces-verbaal kregen voor rijden onder invloed van alcohol. In totaal zijn 6 rijbewijzen ingevorderd.. Van 1 bestuurder werd een bloedproef genomen, omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed van drugs verkeerde. Geen enkele bestuurder weigerde de medewerking aan de ademanalyse. Wel probeerden 4 bestuurders zich aan de controle te ontrekken, door te keren. Negen bestuurders werden bekeurd voor diverse overige verkeersovertredingen en 1 bestuurder is aangehouden ivm belediging van een politieambtenaar. In district Den Bosch zijn 19 medewerkers ingezet, waarbij 368 voertuigen werden gecontroleerd. Hierbij werd eveneens van 368 bestuurders een blaastest afgenomen, waarna 24 bestuurders zijn aangehouden. Hiervan kregen 22 bestuurders een proces-verbaal omdat ze teveel gedronken hadden. In totaal zijn 3 rijbewijzen ingevorderd.

AANRIJDING LETSEL DRUNEN

Bij een aanrijding op de Overlaatweg - Kanaalweg te Drunen op 15 februari 2003 omstreeks 12.50 uur is een bestuurster uit Tilburg (leeftijd onbekend) gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Het slachtoffer verleende geen voorrang aan een 30 jarige automobilist uit Udenhout. Door de klap van de aanrijding kwam het slachtoffer met haar auto in een sloot en werd door de brandweer uit de auto gehaald.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 43 jarige vrouw uit Den Bosch is op 15 februari 2003 aangehouden ivm mishandeling van een 22 jarige verkoopster uit Den Bosch. In een kledingwinkel aan de Hinthamerstraat te Den Bosch bevond de verdachte zich met nog een vrouw in een pashokje en toen de verkoopster vertelde dat dat niet mocht, kreeg ze een klap in haar gezicht.

INBRAAK WONING HAARSTEEG

Bij een inbraak in een woning aan Het Zand in Haarsteeg op 15 februari 2003 is een geldkistje met een groot geldbedrag weggenomen. De daders verschafte zich toegang via een dakraam.

AUTOINBREKERS AANGEHOUDEN ROSMALEN

Een 27 jarige vrouw en 22 jarige man uit Oss zijn op 15 februari 2003 aangehouden ivm diefstal van een auto op de Graafsebaan te Rosmalen. De twee werden hierop betrapt door de eigenaar van de auto. Beiden zijn inverzekering gesteld.

GEWAPENDE OVERVAL DEN BOSCH

Op 15 februari 2003 omstreeks 22.45 uur werd een 52 jarige man uit Den Bosch aan de Commissaris de Quaylaan te Den Bosch gedwongen zijn geld af te geven aan een nog onbekende man, die het slachtoffer met een vuurwapen bedreigde. Omdat het slachtoffer weet weg te komen mislukt de overval en vlucht de dader, vermoedelijk in een personenauto weg

. RIJDEN ONDER INVLOED DRUNEN

Tegen een 22 jarige automobilist uit Drunen is op 16 februari 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.50 uur op de Zwaluwmoersedreef te Drunen.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 32 jarige automobilist uit Den Bosch is op 16 februari 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.10 uur op de Halvemaanstraat te Den Bosch. Hij kreeg een boete van EUR 190.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 16-02-2003 '
Lees ook