Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 16-05-2002 Persbericht district Den Bosch

INBRAAK

Vanaf een bouwterrein op het sportpark De Vliert in Den Bosch zijn woensdag een laserwa-terpas en een boormachine weggenomen. Het gebeurde tijdens de pauze van de werklui op het terrein. Vanaf een bouwterrein aan de Bellaard in Engelen is vannacht een grote hoe-veelheid electrisch handgereedschap gestolen. Men had het alarm onklaar gemaakt.

AUTO GESTOLEN

Vannacht is vanaf de Reiskameraad in Den Bosch een witte Mercedes 407-bus met het kenteken 78-VJ-SR gestolen. Ook de aanhanger was weg. Bus en aanhanger zijn van een marktkoopman die groenten en fruit verkoopt. De auto was geladen met groente en fruit.

VERKEER

In het kader van de Verkeersweek Zuid heeft de Bossche politie woensdagmiddag op de Pettelaaresweg een verkeerscontrole gehouden. Er zijn 42 bekeuringen uitgeschreven voor het geen helm dragen (bromfietsers), het niet dragen van de gordel en het met drieën naast elkaar fietsen. Op de Hustenweg in Empel zijn vanochtend 5 automobilisten bekeurd omdat ze te hard reden, de hoogst gemeten snelheid was 104 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 17-05-2002 '
Lees ook