Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 17-05-2002 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTE ERNSTIGE MISHANDELING AANGEHOUDEN (Drunen)

Donderdag is een 20-jarige bewoner van de Rijnring in Drunen aangehouden als verdacht van zware mishandeling van een 29-jarige plaatsgenoot op donderdag 9 mei jl. Het slachtof-fer is die nacht per ambulance overgebracht naar Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Het slachtoffer liep s-nachts met een vriend over de Argentiniëstraat in Drunen. Op een gegeven moment passeerden zij een groepje jongeren die wat opmerkingen in hun richting plaatsten. Er ontstond een woordenwisseling, waarop het groepje het slachtoffer te lijf ging. Zij mishandelden hem zodanig dat hij daar o.a. een gebroken neus, een gebroken oogkas, gezwollen ogen en een ernstig beschadigd oog aan overhield. Politieteam Heusden kwam de aangehouden verdachte na rechercheonderzoek op het spoor en hield hem gisteren aan. De politie sluit niet uit dat zij in de komende tijd nog meer aanhoudingen in deze zaak zal ver-richten

. GORDELCONTROLE (Vlijmen)

Donderdagavond zijn bij een controle op het dragen van de autogordel op de locaties Wolput en Grote Kerk in Vlijmen negenenzeventig bekeuringen gevallen. In het totaal werden drie-honderdvijftig voertuigen gecontroleerd.

VERDACHTE VERKEERSOVERTREDING MOET STRAF UITZITTEN (s-Hertogenbosch)

Donderdagmiddag troffen agenten op de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch een 36-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch aan op een onverzekerde bromfiets. Uit nader onderzoek bleek dat de man nog zeven dagen hechtenis te goed had. Hij is aangehouden en ingesloten.

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Donderdagavond is een 36-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch op de Van Veldekekade in zijn woonplaats aangehouden voor bedreiging van een 38-jarige buurtgenoot. De verdachte was met iemand anders op straat aan het vechten toen het slachtoffer aan hem vroeg of het misschien iets rustiger kon. De verdachte bedreigde daarop het slachtoffer verbaal met de dood. De gewaarschuwde politie hield de man terplaatse aan. Hij is ingesloten.

ROOKONTWIKKELING DOOR SUDDEREND VLEES (s-Hertogenbosch)

Donderdagmiddag is er grote rookontwikkeling ontstaan in een woning Jacob Obrechtstraat in s-Hertogenbosch. Binnen bleek dat de bewoner van het pand sudderlapjes op het vuur had gezet en de woning had verlaten. De lapjes waren oververhit geraakt en zorgden voor veel rook. De brandweer haalde de pan van het vuur en ventileerde de woning.

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD (s-Hertogenbosch)

Donderdagavond is in een woning aan de Antwerpenstraat in s-Hertogenbosch een hennep-kwekerij ontmanteld. Tegen de 38-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt. Uit onder-zoek bleek dat zich op de zolderverdieping een professioneel kwekerijtje bevond met 52 planten. De hennep en de apparatuur is inbeslaggenomen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 17-05-2002 '
Lees ook