Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 19-02-2003 Persberichten District Den Bosch

VERDACHTE ERNSTIGE MISHANDELING AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is een 50-jarige Bosschenaar op de Gravesandestraat in `s-Hertogenbosch aangehouden voor ernstige mishandeling van een 30-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer had eerder die middag aan de verdachte een geldbedrag teruggevraagd dat hij aan de man had geleend. De twee kregen daar onenigheid over, waarop de verdachte het slachtoffer met een ploertendoder zou hebben mishandeld. Laatstgenoemde hield daaraan een aantal blauwe plekken en wat lichte verwondingen over. De verdachte kon aan de hand van het signalement korte tijd later op de Gravesandestraat worden aangehouden. De verdachte is inverzekering gesteld.De ploertendoder is niet meer aangetroffen.

VERDACHTEN BRANDSTICHTING VAN HET BED GELICHT, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen zijn vier Bosschenaartjes (14.14,14 en 17 jaar oud) van het bed gelicht als verdacht van betrokkenheid bij een brandstichting gepleegd op zondag 20 oktober 2002 aan een woning in de Voltastraat in `s-Hertogenbosch. De vier worden ervan verdacht een paar ruiten van de woning te hebben vernield en daarna brand te hebben gesticht. Door de brand ontstond brand/schroei-en rookschade. De 49-jarige bewoner waarschuwde de brandweer die de brand bluste. Uit onderzoek bleek dat de man vaker middelpunt was geweest van pesterijen door de jeugd. De politie sluit niet uit dat nog meer jongeren worden aangehouden.

MAN TER ONTNUCHTERING INGESLOTEN, `s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is een 46-jarige Bosschenaar op het Stationsplein in `s-Hertogenbosch aangehouden voor dronkenschap. De man is op het bureau ter ontnuchtering ingesloten.

LOSLOPEND PAARD, Drunen CONTROLE RIJDEN IN STRIJD MET GESLOTENVERKLARING, Rosmalen

Woensdagmorgen zijn bij een controle op het rijden in strijd met een geslotenverklaring op de Blokkenweg in Rosmalen veertien mensen bekeurd die dat verbod negeerden. Eén persoon kreeg een bekeuring voor het rijden zonder autogordel.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 19-02-2003 '
Lees ook