Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 20-02-2003 Persberichten District Den Bosch

NEGENENZEVENTIG OVERTREDINGEN BIJ VERKEERSCONTROLE, Drunen

Woensdagavond hebben medewerkers van Politieteam Heusden, team Verkeershandhaving- en de Vrijwillige Politie op diverse plaatsen in Drunen een grote verkeerscontrole gehouden. In het totaal kregen 79 weggebruikers een proces-verbaal. Op de locaties Prins Hendrikstraat, Dillenburgstraat, Lipsstraat, Raadhuisplein, D`Oultremontweg, Parklaan en Bosscheweg controleerde de politie met name op opgevoerde bromfietsen, verlichting, snelheid en autogordels.

Resultaten:


* Opgevoerde bromfiets 4 * Geen geldige APK 1 * Niet dragen autogordel 23 * Defecte koplamp auto 1 * Niet bij zich hebben rijbewijs 5 * Niet dragen helm op bromfiets 2 * Geen gele plaat op bromfiets 1 * Geen bromfietscertificaat 1 * Overschrijding maximum snelheid 26 * Onterecht voeren mistlichten 7 * Ten onrechte oranje plaat voeren 1 * Niet kunnen tonen kentekenbewijs 3 * Defecte verlichting fiets 4 De politie zette bij de controle elf mensen en een rollentestbank in.

WONINGINBREKERS OP HETERDAAD AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag heeft de politie District Den Bosch een 43-jarige Bosschenaar en een 35-jarige man zonder vaste woon-en of verblijfplaats op heterdaad betrapt na een woninginbraak. De politie kreeg een melding dat het tweetal had ingebroken in een woning aan de Rogier van der Weydenstraat in `s-Hertogenbosch. De agenten troffen het tweetal korte tijd later in de omgeving aan met o.a. een uit de woning gestolen DVD-speler. Zij probeerden zichzelf en de buit te verstoppen. Het tweetal is aangehouden en inmiddels inverzekeringgesteld. De politie onderzoekt of de verdachten nog meer op hun kerfstok hebben.

VERKEERSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Kooikersweg en de Oude Vlijmenseweg in `s-Hertogenbosch negentien weggebruikers bekeurd. Zes bromfietsen bleken te zijn opgevoerd, zes automobilisten droegen geen autogordel, drie bromfietsers reden zonder helm, drie bromfietser bleken niet in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat en één bromfietser was nog geen 16 jaar oud.

ZAÏREES RIJDT MET VERVALSTE PAPIEREN, `s-Hertogenbosch

Van woensdag op donderdag is 39-jarige Zaïrees op de Spinhuiswal in `s-Hertogenbosch rijdende in een auto aangehouden voor het in het bezit hebben van een vervalst paspoort. Bij onderzoek bleek dat de man een valse naam had opgegeven. Hij is ter vaststelling van zijn identiteit ingesloten. Proces-verbaal is opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE , Rosmalen

Donderdagmorgen zijn bij een snelheidscontrole op de Empelseweg in Rosmalen vijftien automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/h. Twee automobilisten kregen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 20-02-2003 '
Lees ook