Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 21-02-2003 Persbericht district Den Bosch

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD, Rosmalen

De politie heeft donderdagavond een 28-jarige inwoner van Rosmalen aangehouden inzake huiselijk geweld. In de ouderlijke woning bedreigde hij zijn moeder en pleegde enkele vernielingen. Na controle op het politiebureau bleek dat de verdachte nog een gevangenisstraf van 90 dagen uit moet zitten. Hij is ingesloten.

AANHOUDINGEN BIJ VECHTPARTIJ, `s-Hertogenbosch

Drie Bosschenaren, 20, 21 en 22 jaar en een 21 jarige inwoner van Rosmalen zijn donderdagavond aangehouden voor openlijke geweldpleging en mishandeling. De mannen zouden betrokken zijn geweest bij een vechtpartij tussen een groep van tien jongeren op de hoek van de Verwersstraat en de Lange Putstraat in `s-Hertogenbosch. Een aantal jongerenliep verwondingen op aan het gezicht. Een 20-jarige Bosschenaar is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis. De toedracht van de vechtpartij is onbekend. De verdachten zijn voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

HUISELIJK GEWELD, `s-Hertogenbosch

Een 36-jarige Bosschenaar is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden voor mishandeling. De man had zijn ex-vrouw, een 30-jarige Bossche, die nacht in haar woning tweemaal in haar gezicht geslagen tijdens een woordenwisseling. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

DIEFSTAL AUTO, `s-Hertogenbosch

Onbekenden namen donderdagmiddag vanaf de Diezekade in `s-Hertogenbosch een zwart/zilvere Nissan Patrol weg. De auto was voorzien van een Belgisch kenteken: HRQ-536.

TE DIEP IN HET GLAASJE, `s-Hertogenbosch

Een 59-jarige Bossche automobilist kreeg donderdagavond een boete van EUR 190. Bij een controle op de Citadellaan in zijn woonplaats bleek de man te veel gedronken te hebben.

Een 31-jarige Berlicumse werd eveneens in haar auto op de Citadellaan in `s-Hertogenbosch gecontroleerd. Ook zij bleek te veel gedronken te hebben. Ze kreeg rijverbod van drie uur en proces-verbaal werd opgemaakt.

VERDACHTE AANGEHOUDEN. `s-Hertogenbosch

De politie heeft vrijdagochtend een 37-jarige Bosschenaar aangehouden. Een getuige zag dat de man zich verdacht ophield bij een aantal auto`s aan de Arnoud van Gelderstraat in `s-Hertogenbosch en belde de politie. Toen de politie ter plaatse kwam trof zij een opengebroken auto aan. De verdachte was de Busschietterstraat in gelopen en kon daar aangehouden worden. Hij was in het bezit van een schroevendraaier en had een aantal spullen bij zich die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 21-02-2003 '
Lees ook