Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 21-05-2002 Persbericht district Den Bosch

JONGEN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN CREDITCARD, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is een 19-jarige jongen uit Schijndel aangehouden De jongen probeerde bij een benzinestation aan de Gestelseweg in `s-Hertogenbosch met een gestolen creditcard te betalen. De jongen is voor verder onderzoek ingesloten.

ILLEGALE VREEMDELING, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is op de Tondeldoos in `s-Hertogenbosch een vermoedelijk Marokkaanse man aangetroffen. Daar de identiteit van de man niet bekend is en niet bekend is of hij legaal in Nederland verblijft, is hij voor verder onderzoek ingesloten.

MAN BEROOFD VAN POLSTAS, `s-Hertogenbosch

Een 84-jarige man uit `s-Hertogenbosch heeft maandagavond aangifte gedaan van diefstal van zijn polstas. De man fietste rond 20.00 uur over de Maastrichtseweg vanaf Sluis 0 in de richting Aawijk. Daar werd hij voorbij gereden door een man. In het voorbijgaan trok de man de polstas van de bagagedrager. Hierdoor kwam het slachtoffer in onbalans en viel. In de tas zaten een portefeuille, autopapieren en sleutels. De man die de tas wegnam, was onge-veer 25 jaar en donker gekleed. Hij wist in de richting Ooswal te ontkomen.

TE VEEL GEDRONKEN. RIJBEWIJZEN INGEVORDERD

In de nacht van maandag op dinsdag zijn 3 mannen bekeurd voor het rijden onder invloed. Een 39-jarige Bosschenaar werd op de Lorentzstraat in `s-Hertogenbosch gecontroleerd. De man had zoveel gedronken dat ook zijn rijbewijs werd ingevorderd. Dit zelfde overkwam een 30-jarige man uit `s-Hertogenbosch op de Fleringen in `s-Hertogenbosch. Ook van een 43-jarige man uit Drunen werd het rijbewijs ingevorderd omdat hij te veel had gedronken. Deze controle vond plaats op de Lipsstraat in Drunen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 22-05-2002 '
Lees ook