Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 25-06-2002 Persbericht district Den Bosch

HELING

Aan de Sportlaan in Drunen vond de eigenaar van een fiets zijn vervoermiddel terug dat op 22 juni van hem was gestolen. Toen een 15-jarige bij de fiets kwam werd deze aangehouden. Op het politiebureau verklaarde hij de fiets te hebben gekregen van zijn oudere broer. De fiets is in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING

Een 25-jarige automobiliste uit Vlijmen stond maandagavond voorgesorteerd op de Zuid Willemsvaart met de bedoeling het terrein op te rijden van het Bosch Medisch Centrum. Ook het overige verkeer in dezelfde rijrichting stond stil. De bestuurder van een andere personenauto reed tussen alle stilstaande auto`s door en kwam in botsing met de auto van de Vlijmense. De veroorzaker van de aanrijding is doorgereden. Een getuige heeft het kenteken van die auto kunnen noteren. De politie stelt een onderzoek in.

AUTODIEFSTAL

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Wolput in Vlijmen een zwarte personenauto van het merk Audi, type S.8 voorzien van het kenteken 50-GP-SN gestolen.

WINKELDIEFSTAL

Een 41-jarige Heusdense vrouw is vanmorgen in een winkel in Oudheusden betrapt op winkeldiefstal. Zij had enkele flessen wasmiddel en twee flesjes wijn in haar tas gestopt en bij de kassa niet afgerekend. De vrouw is aangehouden en overgedragen aan de politie.

WINKELDIEFSTAL

In een winkel aan de Dorpsstraat in haar woonplaats Rosmalen is vanmiddag een 18-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van diefstal van een broek ter waarde van 59,95 euro. Zij is overgedragen aan de politie.

MISHANDELING EN VERNIELING

Een 37-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch heeft dinsdagmiddag bij haar ex aan de Berewouthof een viertal ruiten van de woning ingegooid. De man 41-jarige man was bij het plaatse komen van de politie bezig om zich zijn ex van het lijf te houden. Hij was inmiddels al een vijtal keer door haar in de beide armen gebeten. Hij heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. De vrouw is aangehouden en ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 26-06-2002 '
Lees ook