Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 28-03-2003 Persberichten District Den Bosch

JONGEN (16) AANGEHOUDEN VOOR INBRAAK IN AUTO, Rosmalen

Donderdagmiddag is een 16-jarige inwoner uit `s-Hertogenbosch aangehouden als verdacht van een inbraak in een auto. Getuigen betrapten de jongen woensdag rond het middaguur op de Jan Frankenstraat in Rosmalen toen hij een auto had opengebroken en daar een telefoon uit had ontvreemd. Hij wist er op de fiets vandoor te gaan. Naar aanleiding van het signalement kon de verdachte donderdagmiddag worden aangehouden. Hij is inmiddels voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING HUURDER, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 42-jarige bewoner van de Commissaris de Quaylaan in `s-Hertogenbosch aangehouden voor bedreiging van een 23-jarige kamerbewoner. De man was boor op zijn huurder omdat deze tijdens zijn aanwezigheid de verwarming aan had laten staan. Hij bedreigde hem daarop met een mes. De gewaarschuwde politie hield de verdachte aan.

MAN AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTALLEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 17-jarige Eindhovenaar betrapt op diefstal van batterijen bij een speelgoedwinkel aan de Kerkstraat in `s-Hertogenbosch. Hij bleek voor een bedrag van EUR 44 aan batterijen te hebben gestolen. Bij zijn aanhouding bleek dat hij bij een warenhuis aan de Pensmarkt nog een joggingbroek t.w.v. EUR 43 had ontvreemd. Hij is ingesloten.

VERKEERSCONTROLE, Rosmalen

Donderdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Graafsebaan in Rosmalen veertien automobilisten en bromfietsers bekeurd. Elf van hen droegen geen autogordel, één automobilist belde niet handsfree met zijn GSM en twee bromfietsers droegen geen helm.

VERKEERSCONTROLE, Drunen

Donderdagmiddag zijn bij een technische verkeerscontrole op de Dillenburgstraat in Drunen vijf bromfietsers bekeurd voor het rijden op een opgevoerde bromfiets, bij één bromfietser waren geen gele stickers aangebracht, één bromfietser had een onleesbaar verzekeringsplaatje en één van de bromfietsers had geen bromfietscertificaat. Bij een snelheidscontrole op de Duinweg in Drunen liepen acht automobilisten tegen de lamp. Zij reden sneller dan de toegestane 50 km/h. De hoogste snelheid bedroeg 70 km/h.

MAN OVERVALLEN, `s-Hertogenbosch

Van donderdag op vrijdag is een 64-jarige Bosschenaar op De Bossche Pad in `s-Hertogenbosch overvallen. De man fietste daar, toen hij van achter werd aangevallen. Vermoedelijk twee daders op een fiets wisten de portemonnee met een bedrag van enkele honderden euro`s van de man af te pakken. Op het moment dat er een auto naderde gingen de daders ervandoor. De politie verzoekt de inzittenden van deze auto en eventuele andere getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 28-03-2003 '
Lees ook