Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 28-05-2002 Persbericht district Den Bosch

AUTO EN RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag zijn van zowel een 24-jarige man als van een 49-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. De man reden op de Zandzuigerstraat te hard. De eerste reed met een snelheid van 101 km/u, terwijl de tweede 119 km/u reed. Het rijbewijs van de mannen is ingevorderd en hun auto`s werden inbeslaggenomen.

WINKELIER BEROOFD, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is een winkel aan de Orthenstraat in `s-Hertogenbosch overvallen. Rond 20.00 uur kwamen twee mannen de winkel binnen. Een van de twee bedreigde de 33-jarige winkelier met een mes en dwong hem het geld en telefoonkaarten uit de kassa af te geven. Het tweetal wist te voet te via het Bokhovenstraatje de Smalle Haven op in de richting van de Visstraat te ontkomen. Het betrof twee mannen vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar. Een met een lichte trui en een met een donkere jas.

DOORRIJDEN NA ONGEVAL MET GESTOLEN AUTO EN TE VEEL GEDRON-KEN, `s-Hertogenbosch

Maandagavond werd gemeld dat op de Oosterplasweg in `s-Hertogenbosch een auto was doorgereden na tegen twee bomen te zijn gereden. Korte tijd later kon de auto worden ach-terhaald en de bestuurder, een 28-jarige man uit `s-Hertogenbosch worden aangehouden. Uit onderzoek bleek, dat de man te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Verder bleek dat de auto eerder op de avond was gestolen vanaf de Hekellaan te zijn gestolen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

VROUW VAN TAS BEROOFD, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is een 20-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch van haar tas beroofd. De vrouw fietste rond 09.50 uur over de Onderwijsboulevard in `s-Hertogenbosch toen een jongen die haar voorbijreed haar tas uit haar hand trok. De vrouw is de jongen achterna gefietst maar verloor hem uit het oog. Korte tijd later kon echter een 25-jarige man uit `s-Hertogenbosch worden aangehouden Hij wordt ervan verdacht de tas te hebben gestolen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

CONTROLE SNELHEID, Empel

Dinsdagmorgen zijn op de Hustenweg in Empel 201 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. Op deze weg, waar 50 km/u gereden mag worden werden 570 voertuigen gecontro-leerd. De hoogste snelheid was 83 km/u.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 28-05-2002 '
Lees ook