Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 29-01-2003 District Den Bosch

VERDACHTE VAN INBRAAK AANGEHOUDEN, Den Bosch

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een winkel aan de Van Noremborghstraat in `s-Hertogenbosch. Met een steen was een ruit ingegooid waarna er een kooi met papegaai was meegenomen. De politie trof kort na de inbraak in de omgeving van de winkel een 24 jarige Bosschenaar aan die probeerde zich te verstoppen achter een geparkeerd staande auto. Hij was nog in het bezit van de gestolen papegaai en is door de politie aangehouden.

BEDREIGING, Den Bosch

Een 22 jarige inwoner van `s-Hertogenbosch is in dinsdagavond in een horecabedrijf aan het Hinthamereinde in `s-Hertogenbosch door een 30-jarige plaatsgenoot met een mes bedreigd en moest zijn gsm afgeven. Het slachtoffer had gegeten en bleek niet genoeg geld bij zich te hebben. Hij stelde voor het restant later te komen betalen en zijn rijbewijs als borg achter te laten. De verdachte besliste echter anders. Nadat de klant zijn gsm had afgegeven verliet deze deze de zaak om kort daarna het restantbedrag te betalen. Hij kreeg daarna zijn gsm terug. Nadat de klant aangifte had gedaan is de verdachte aangehouden en ingesloten.

BROMFIETSER GEWOND, Den Bosch

Dinsdagnamiddag is op de kruising van het Wielsem met De Baken een 50-jarige bromfietsster licht gewond geraakt. Zij kreeg geen vrije doorgang van een in de richting van de Baken afslaande 21-jarige automobilist uit `s-Hertogenbosch. Deze had de bromfietser in verband met de uitzonderlijk slechte weersomstandigheden niet gezien. De bromfiets is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en na onderzoek weer ontslagen.

LOKAALVREDEBREUK, Vlijmen

Tegen een 48-jarige inwoner van Vlijmen is vandaag proces-verbaal opgemaakt terzake lokaalvredebreuk. De man probeerde vanmorgen zonder afspraak een gesprek af te dwingen met de burgemeester. Hij weigerde daarop het gemeentehuis aan de Julianastraat in Vlijmen te verlaten. Ook na enkele vorderingen daartoe in het bijzijn van de politie weigerde hij weg te gaan. Hij is daarop aangehouden en heeft een toegangsontzegging gekregen voor de duur van een half jaar.

FIETSER AANGEREDEN, Den Bosch

Woensdagmiddag reed een 17-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch op zijn fiets tussen enkele auto`s door de rijbaan van de Brugstraat op. Hij werd daarbij geschept door een personenauto die bestuurd werd door een 47-jarige inwoner van Rosmalen. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 29-01-2003 '
Lees ook