Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 30-01-2003 persbericht district Den Bosch

VERDACHTE MISHANDELING MELDT ZICH, `s-Hertogenbosch

Woensdagavond heeft een 44-jarige Bosschenaar zich gemeld op het politiebureau. De man verklaarde dat hij die avond een mishandeling gepleegd had en dat hij in de woning van zijn vriendin aan de Citadellaan in `s-Hertogenbosch vernielingen had aangericht. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. Diezelfde avond meldde zijn vriendin zich aan het bureau. Zij kwam melding doen van mishandeling en vernieling door haar partner. De politie onderzoekt de zaak.

HUISVREDEBREUK, `s-Hertogenbosch

De politie heeft woensdagavond een 19-jarige Rosmalenaar aangehouden aan de Vlijmenseweg in `s-Hertogenbosch. De man kwam het terrein van het AZC aldaar op terwijl hij een ontzegging had voor die locatie. De bewakers van het terrein hielden hem staande en belde de politie. Later die avond is de man heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, `s-Hertogenbosch

Een 36-jarige Bossche is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden in haar auto op de Rietveldenweg in haar woonplaats. Na controle bleek de vrouw te veel gedronken te hebben. Ze kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.

DIEFSTAL AUTO`S, `s-Hertogenbosch

Onbekenden namen woensdagmiddag omstreeks 17.00 uur vanaf de Van Der Weeghensingel in `s-Hertogenbosch een zwarte Opel Corsa, voorzien van het kenteken DJ-RN-62, weg.


---

Vanaf de Havensingel in `s-Hertogenbosch namen onbekenden woensdagavond een rode Opel Vectra, voorzien van het kenteken HJ-VF-77, weg.


---

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 30-01-2003 '
Lees ook