Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: 's-Hertogenbosch 27-01-2000

Persbericht district Den Bosch/

VERDACHTE VAN STEEKPARTIJ AANGEHOUDEN (?s-Hertogenbosch) Woensdagavond heeft de verdachte van de steekpartij, die in de nacht van dinsdag op woensdag plaats vond op de Copernicuslaan in ?s-Hertogenbosch, zich op het politiebureau in zijn woonplaats gemeld. De 23-jarige inwoner van ?s-Hertogenbosch is aangehouden en in verzekering gesteld.
Hij gaf toe verantwoordelijk te zijn voor de toegebrachte steekwond in de buik van een 25-jarige plaatsgenoot. Hij verklaarde dit niet met opzet te hebben gedaan. Het slachtoffer zou volgens de verdacht zelf in het mes gelopen zijn.
De politie is nog bezig met het onderzoek.

GEZOCHTE MAN AANGEHOUDEN (?s-Hertogenbosch)
Medewerkers van de dienst Stadstoezicht konden woensdagavond, bij toeval, een 19 jarige Tilburger aanhouden die veroordeeld bleek te zijn terzake gepleegde valsheid in geschrifte. De man moest daarvoor nog een gevangenisstraf uitzitten van 2 maanden. Hij stond in de Hinthamerstraat in ?s-Hertogenbosch met een geopend blik bier in de hand. Bij controle van zijn naam in het politieregister bleek van de eerdere veroordeling. De man is in het politiebureau in ?s-Hertogenbosch ingesloten.

RIJBEWIJS KWIJT OP VERJAARDAG (?s-Hertogenbosch) Een 29-jarige vrouw uit Oudheusden zal haar verjaardag nog lange tijd heugen. Afgelopen nacht, de dag waarop zij 29 jaar werd, is de vrouw in haar auto op de Jacob van Ruysdaelstraat in haar woonplaats betrapt op het rijden onder invloed.
Haar alcoholpromillage bleek zo hoog, dat haar rijbewijs onmiddellijk werd ingevorderd.

AUTODIEFSTALLEN (?s-Hertogenbosch)
Woensdagavond is vanaf de Piet Slagerstraat in ?s-Hertogenbosch een rode Opel Kadett met het kenteken YL-41-GV gestolen. Vanaf de Rijnstraat in ?s-Hertogenbosch is een grijze Honda Integra voorzien van het kenteken TL-55-VB gestolen. Deze auto is afgelopen nacht totaal uitgebrand aangetroffen in Oisterwijk.

INBRAAK (Den Bosch)
Afgelopen nacht is er ingebroken in een school aan de Rijzertlaan in ?s-Hertogenbosch.
Aan de achterzijde van de school was een raam geforceerd. Vooralsnog zijn er geen vermissingen vastgesteld.

MISHANDELD
Een 27-jarige vrouw uit Den Bosch is gisteravond door haar man mishandeld. Zij liep daarbij een verwonding op aan de mond en deed aangifte bij de politie. Haar 26-jarige echtgenoot is na de mishandeling de woning uitgelopen maar kon in de omgeving daarvan worden aangehouden.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (Rosmalen)
Een 14-jarig meisje uit Rosmalen is gisterenmiddag tussen half twaalf en twaalf uur gewond geraakt bij een verkeersongeval. De bestuurder van een rode personenauto van het Mercedes Benz, type 220 is na het ongeval doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Het meisje reed met haar fiets op de kruising van de Stationsstraat met de Venstraat, Dorpsstraat en Weidestraat in haar woonplaats toen zij werd aangereden door de auto, die vanaf de Dorpsstraat de kruising opreed. Zij kwam ten val. De automobilist moest met zijn auto manouvreren om langs het gevallen slachtoffer heen te rijden en verdween in de richting van de Weidestraat.
Het meisje liep kneuzingen op aan ribben, elleboog, vingers en knie en vermoedelijk een lichte hersenschudding op.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch '
Lees ook