Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 15-02-2000

Persbericht district Land van Cuijk/

MISHANDELING
De politie Land van Cuijk is op zoek naar een man die maandagmiddag zonder enige aanleiding een vrouw uit Boxmeer mishandelde. De vrouw liep in de parkeergarage aan de Koorstraat in Boxmeer naar haar auto toen zij aangesproken werd door een onbekende man. Zonder enige reden sloeg de man haar tweemaal in haar gezicht. Op het moment dat er een auto de garage inreed ging de man er vandoor. De leeftijd van de man wordt geschat op ongeveer 20 a 30 jaar, hij droeg een donkerblauw petje met een wit Nike embleem, een zwarte jas en zwarte Nike schoenen. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Land van Cuijk, tel: 0485 ? 355555.

ANONIEME BELLER
De politie in Nijmegen heeft n.a.v. een ingesteld onderzoek op 25 januari j.l. een 38 jarige man uit Doesburg aangehouden. Deze man heeft inmiddels bekend dat hij de afgelopen jaren in Gelderland, Brabant en Limburg honderden mensen telefonisch heeft lastig gevallen. De man deed zich tijdens de telefoongesprekken voor als politieman, arts of onderzoeker. De nummers die hij belde koos hij willekeurig. De politie Land van Cuijk heeft in de afgelopen jaren verschillende meldingen gehad van voornamelijk vrouwen die lastig gevallen werden. Zij gaat er vanuit dat de aangehouden man verantwoordelijk is geweest voor deze telefoontjes.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL
Een 29 jarige inwoonster van Sambeek is maandagmiddag rond 16.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval in Sambeek. Zij fietste met haar kind in een zitje aan het stuur over de Grotestraat in Sambeek. Op het moment dat zij van haar fiets stapte passeerde een vrachtauto. Haar handtas bleef aan de zijkant van de vrachtauto hangen waardoor zij een stuk meegesleept werd. Zij kon de tas losmaken en kwam daarna met haar fiets ten val. De vrouw liep enkele gekneusde ribben op, het kind bleef ongedeerd. De chauffeur van de vrachtauto heeft dit voorval waarschijnlijk niet opgemerkt en reed door. Het kenteken van deze auto is bekend bij de politie.

Een 34 jarige man uit Cuijk is maandagavond rond 22.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Beersebaan in Cuijk. De man kwam vanaf de A 73 en ging linksaf richting Cuijk. In een bocht naar links is de man in de berm terecht gekomen waarna hij in de sloot tot stilstand kwam. De bestuurder is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

DIEFSTAL MOTOR
In de nacht van maandag op dinsdag verdween vanuit een garage aan de Estersveldlaan in Grave een motorfiets. De eigenaar ontdekte vanmorgen dat de garage opengebroken was en dat zijn Yamaha YZF, kenteken MZ-71-LD, verdwenen was.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Land van Cuijk '
Lees ook