Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 1-08-2002 Persbericht district Maasland

VALS GELD

Bij een bedrijf aan de Berghemseweg in Herpen zijn woensdag twee valse bankbiljetten opgedoken. Het gaat om 5 en een 10 Eurobiljet.

GEWOND NA EENZIJDIG ONGEVAL

Een 44-jarige automobilist uit Tilburg is woensdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Rijksweg A50 onder Ravenstein. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis is Nijmegen. Door onbekende oorzaak raakte de auto met de twee wielen in de berm. Een poging om de rijrichting van de auto te corrigeren mislukte. De auto kwam al draaiende via de berm en een sloot op zijn kop tegen een geluidswal tot stilstand.

ALCOHOL IN HET VERKEER

Op de Rijksweg A50 onder Oss is afgelopen nacht een 41-jarige automobilist uit Oisterwijk aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcoholhoudende drank te verkeren. Na de blaastest kreeg hij een geldboete opgelegd van 190 Euro.

RIJBEWIJZEN INGEVORDERD

Van een 39-jarige automobilist uit Oss is afgelopen nacht zijn rijbewijs ingevorderd. De man reed met zijn auto over de Raadhuislaan in zijn woonplaats en bleek aanzienlijk diep in het alcoholglaasje te hebben gekeken. Hij is aangehouden en na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld. - Hetzelfde overkwam een 36-jarige Ossenaar die zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank met zijn auto over de Oijenseweg in zijn woonplaats reed.

TABAKSVOORRAAD GESTOLEN

Bij een inbraak, afgelopen nacht gepleegd, in een winkel aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem hebben de inbrekers de gehele tabaksvoorraad weggenomen

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 01-08-2002 '
Lees ook