Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 3-06-2002 Persbericht district Maasland

ILLEGALE VREEMDELING, Oss

Zondagmiddag is bij een controle op de Passage in Oss een 27-jarige Turkse man aangetrof-fen. De man bleek illegaal in Nederland te verblijven. Hij is voor verder onderzoek en in afwachting van zijn uitzetting ingesloten.

BEKEURD VOOR OPENBARE DRONKENSCHAP, Oss

Zondagavond is een 32-jarige man uit Oss bekeurd voor openbare dronkenschap. De man veroorzaakte op de Spoorlaan in Oss overlast, waarop hij werd aangehouden en bekeurd. Na verhoor is hij in de loop van de nacht heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Afgelopen nacht is een 53-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een invalidevoertuig terwijl hij te veel gedronken had. De man blies bijna vier keer het maximale toegestane. De controle vond plaats op de Verdistraat in Oss.

DRUGS AANGETROFFEN, Oss

Afgelopen nacht werd op de Joannes Zwijsenlaan in Oss een auto gecontroleerd. Bij de con-trole kwam uit de auto een weedlucht, waarop een onderzoek werd ingesteld. De 22-jarige bestuurder uit Maren Kessel bleek in het bezit te zijn van drie zakjes vermoedelijk speed en een zakje weed. De drugs zijn inbeslaggenomen en tegen de man is proces-verbaal opge-maakt.

MANNEN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN SPULLEN, Oss

Afgelopen nacht zijn twee mannen, 24 en 22 jaar uit Rotterdam aangehouden. Ze werden op de Hagelkruisstraat in Oss met hun auto gecontroleerd. De 24-jarige bestuurder bleek geen rijbewijs te hebben. In de auto lagen tal van inbrekerswerktuigen. Bij een nader onderzoek bleken in de auto ook een aantal autoradio`s te liggen, die eerder gestolen bleken te zijn. Het tweetal is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO GESTOLEN, Oss

Afgelopen nacht is vanaf de Goudplevier in Oss een groene Ford Escort gestolen. Het kente-ken van de auto is LZ-GP-39.

MEISJE GEWOND BIJ ONGEVAL. VEROORZAKER DOORGEREDEN, Oss

Maandagmorgen is een 12-jarig meisje uit Lith gewond geraakt bij een ongeval. Rond 08.10 uur reed het meisje op haar fiets over de Zaltbommelseweg in Oss. Op de rotonde met de Vierhoeksingel reed ze rechtdoor in de richting van de Hertogensingel. Toen ze deze singel wilde oprijden om in de richting Singel 40-45 te gaan, werd ze aangereden door een achterop komende auto. De auto reed de Hertogensingel op eveneens in de richting van Singel 40-45. Door de aanrijding kwam het meisje te vallen. Daarbij liep ze verschillende kneuzingen op, onder andere aan een knie en een enkel. Verder liep ze verschillende vleeswonden op. Deze zijn in het ziekenhuis in Oss gehecht. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 03-06-2002 '
Lees ook