Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 5-03-2003 Persberichten district Maasland

GSM GESTOLEN, Oss

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Molenstraat in haar woonplaats Oss de GSM van een 27-jarige vrouw afhandig gemaakt. De vrouw wilde een taxi bellen waarbij een haar onbekende man haar GSM uit haar handen wilden grissen. De vrouw hield het toestel goed vast maar moest dit loslaten toen zij van haar belager een flinke schop tegen het been kreeg. De verdachte is met de GSM weggerend in de richting van het centrum.

VERNIELING RUIT EN BEZIT BOKSBEUGEL, Oss

Aan het Sterrebos in zijn woonplaats Oss is dinsdagavond een 15-jarige jongen aangehouden. Hij werd na een ruzie tijdens een carnavalsfeest buiten gezet. Buiten trapte hij een ruit kapot onder de ogen van een tweetal politiemensen. De knaap is onmiddellijk opgepakt en overgebracht naar het politiebureau. Hij bleek ook nog een boksbeugel bij zich te hebben. De jongen is na het opmaken van een proces-verbaal bijzijn ouders afgeleverd.

GEWONDE IN FEESTGEDRUIS, Lith

Een 27-jarige man uit Oijen is dinsdagavond gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Oss. Hij was in een feestzaal aan het Marktplein in Lith en was bij het buikschuiven over het podium op de grond gevallen. De gewaarschuwde politie verleende eerste hulp aan de man die op de vloer lag en vanwege overmatig drankgebruik nauwelijks aanspreekbaar was. Hij had pijn aan de nek, rug en had een bloedende hoofdwond opgelopen.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL, Nuland

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn drie personen gewond geraakt bij een verkeersongeval dat plaats vond op de N50 onder Nuland. Een 23-jarige inwoner van Houthalen (België) reed over genoemde weg komende uit de richting Nijmegen en reed bij groen licht de kruising met de van Rijckevorselweg en de Hoogstraat op. Een 34-jarige automobilist uit Nuland negeerde het rode verkeerslicht en reed komende vanaf de Van Rijkckevorselweg de Rijksweg op. Een botsing was het gevolg. Daarbij ramde de Belgische automobilist nog een verkeerszuil alvorens tot stilstand te komen. Beide bestuurders alsmede een 27-jarige passagier van de Belgische automobilist raakten zodanig gewond dat zij moesten worden overgebracht naar ziekenhuizen in Den Bosch.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Oss

In de nacht van dinsdag op woensdag is proces-verbaal opgemaakt tegen een 30-jarige automobilist uit Oss. De man reed met zijn auto over de Spoorlaan en had te veel gedronken.

INBRAAK, Heeswijk Dinther

Aan het Raadhuisplaza in Heeswijk Dinther is afgelopen nacht ingebroken in een winkel. Met enkele keien is een etalageruit ingegooid. Men is er met een onbekend geldbedrag en een aantal cadeaubonnen vandoor gegaan.

AGRESSIEVE WINKELDIEF, Oss

De politie kreeg vanmiddag de melding dat er gevochten werd op de Peperstraat in Oss. Het bleek dat een 23-jarige Ossenaar was betrapt op plegen van diefstal uit een in genoemde straat gevestigde winkel en zich daarna flink verzette tegen zijn aanhouding door een medewerker van het bedrijf. De politie nam de man over. Hij bleef zich verzetten en gaf een politieman nog een flinke klap in het gezicht. De man is ingesloten voor verhoor.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 05-03-2003 '
Lees ook