Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 7-03-2003 Dagelijks persbericht district Maasland

HUISELIJK GEWELD, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag is in Oss een 45-jarige man uit deze plaats aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 31-jarige huisgenoot. De 31-jarige Ossenaar kwam op het politiebureau aangifte doen van mishandeling. Hij zou door zijn huisgenoot met een glazen voorwerp op zijn neus geslagen zijn. De man liep hierbij een bloedende hoofdwond op en is hier door ambulancepersoneel aan behandeld. De 45-jarige man werd in zijn woning aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Oss.


--- ---

Donderdagmiddag is in zijn woning een 72-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. De vrouw deed bij de politie aangifte van de mishandeling. De man zou haar geduwd hebben waardoor zij op de grond viel en met haar hoofd op de tegels terechtkwam. Zij hield hieraan enkele blauwe plekken over.

HENNEPKWEKERIJ IN WONING OPGEROLD, Nuland

Vrijdagmiddag heeft de politie in een leegstaande woning aan de Zandstraat in Nuland een hennepkwekerij opgerold. De hennepkwekerij besloeg de gehele bovenverdieping van de woning. In totaal werden er 713 hennepplanten in beslag genomen en vernietigd alsmede de apparatuur. Een 45-jarige man uit Waalwijk is als verdachte aangehouden.

MOTORRIJDER GEWOND, Maren Kessel

Donderdagavond is op de Provincialeweg ter hoogte van de Velmerweg in Maren Kessel een 42-jarige motorrijder uit Lith gewond geraakt. De man reed in de richting van Lith toen hij ter hoogte van de Velmerweg geen voorrang kreeg van een 41-jarige bestuurder van een bestelbus uit Lith. De motorrijder raakte in de sloot terecht. Hij is per ambulance met letsel aan zijn voet overgebracht naar het ziekenhuis.

AANRIJDING, Heeswijk-Dinther

Vrijdagochtend heeft er op de kruising van de Heideweg met de Berkenvenseweg in Heeswijk-Dinther een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto`s. Een 47-jarige automobilist uit Veghel reed over de Heideweg, komende uit de richting van Heeswijk en verleende vermoedelijk geen voorrang aan een voor hem van rechts komende 30-jarige automobilist uit Uden. De man uit Uden is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

SNELHEIDSCONTROLE, Oss

Donderdagavond is tijdens een snelheidscontrole op de Graafsebaan in Oss het rijbewijs ingevorderd van een 28-jarige man uit Uden. De automobilist reed 139 km/h daar waar maximaal 80 km/h is toegestaan. Eerder die middag zijn er tijdens een radarsnelheidscontrole nog eens 22 automobilisten bekeurd voor het overschrijden van de maximumsnelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg hierbij 117 km/h.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 07-03-2003 '
Lees ook