Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 7-06-2002 Persbericht district Maasland

AUTOMOBILIST VERONGELUKT

Een 57-jarige automobilist uit Geffen is vanmorgen bij een eenzijdig verkeersongeval op de Waterleidingstraat in Nuland om het leven gekomen. De man raakte, vermoedelijk bij een inhaalpoging van een graafmachine, van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. De man overleed ter plaatse.

VERDUISTERING

Namens een winkelbedrijf aan de Walstraat in Oss is bij de politie aangifte gedaan van verduistering van een groot aantal tegoedbonnen. Het bedrijf heeft zelf door de eigen bedrijfsrecherche een onderzoek ingesteld en verdenkt een 19-jarige werkneemster van het wegnemen van tegoedbonnen ter waarde van meer dan EURO 700. De verduisteringen zijn gepleegd vanaf januari 2002. De verdachte zal door de politie worden gehoord.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING

Een nog onbekende bestuurder van een bedrijfsauto reed donderdagavond tegen een op de Osseweg in Lithoyen geparkeerd staande personenauto. De man reed daarna door zonder zijn identiteit kenbaar te hebben gemaakt. Een getuige zag dit gebeuren en noteerde het kenteken van de bedrijfsauto. De politie stelt een onderzoek in.

GELBOETE NA RIJDEN ONDER INVLOED

Een 43-jarige Osse automobilist reed in de nacht van donderdag op vrijdag met een slokje te veel op over de Heuvelstraat in Nistelrode. Hij werd beloond met een geldboete van EUR 190.

MISHANDELD EN BEDREIGD

Op de Molenstraat in zijn woonplaats Oss is vrijdagmiddag een 45 jarige automobilist mishandeld door een hem onbekende man. De man zat in zijn in een parkeerhaven geparkeerde auto toen de bestuurder van een Mercedes kort voor hem ging staan. De Ossenaar zag geen kans om weg te rijden en verzocht de bestuurder van de Mercedes iets naar voren te rijden. Die pakte de Ossenaar echter stevig vast rond de hals en duwde hem tegen zijn auto. De Ossenaar werd daarna tussen het portier en zijn auto geklemd. De verdachte liet hem daarna weer los en riep "Jij bent nog niet van mij af". De verdachte is daarna weggereden .

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 07-06-2002 '
Lees ook