Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 12-03-2003 Persberichten District Maasland

DRONKEN MAN AANGEHOUDEN, Ravenstein

Van dinsdag op woensdag troffen agenten tegen de voorgevel van een woning aan de Walstraat in Ravenstein een dronken 50-jarige inwoner uit die plaats aan. Toen agenten de man naar zijn woning wilden transporteren gedroeg hij zich zeer agressief en probeerde de agenten te slaan. De verdachte is daarop aangehouden voor openbare dronkenschap en geboeid overgebracht naar het politiebureau.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR AUTO-INBRAAK, Oss

Dinsdagmiddag zijn drie inwoners (19-17-en 18 jaar) uit Oss aangehouden in verband met een kort daarvoor gepleegde auto-inbraak aan het Hunnenpad in Oss.Uit de auto is o.a. een autoradio en een navigatiesysteem ontvreemd. Kort voor de ontdekking van de inbraak zagen agenten het drietal (`bekenden van de politie`) in de directe omgeving van de plek, waar later in de auto bleek te zijn ingebroken, lopen. Kort daarna is het drietal op respectievelijk de Zevenbergseweg in Berghem, de Adelaar en de Grutto in Oss aan gehouden. Zij zijn inmiddels inverzekeringgesteld. De politie onderzoekt of zij voor meer zaken in aanmerking komen. De 17-jarige verdachte staat op de lijst van draaideurcriminelen de zogenaamde Stelselmatige Dader Aanpak.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING EN STALKING, Oss

Dinsdagmorgen is een 41-jarige Ossenaar in zijn woning in de Vogelbuurt in Oss aangehouden voor bedreiging en stalking van zijn 33-jarige ex-vriendin uit Oss. De man valt de vrouw vanaf medio februari lastig met verbale bedreigingen, seksueel getinte SMS`jes en het hinderlijk ophouden bij haar woning. Na een ingesteld onderzoek kon hij gisterenmorgen worden aangehouden.

VERKEERSCONTROLE, Oss

Woensdagmorgen zijn bij een verkeerscontrole op de Euterpelaan in Oss twintig weggebruikers bekeurd voor diverse overtredingen. In 16 gevallen bleek de bromfiets te zijn opgevoerd, één bromfietser had geen bromfietscertificaat, één bromfietser had de verkeerde kleur remlichten, één bromfietser had geen voorrem en een automobilist belde niet handsfree in de auto.

VERKEERSCONTROLE, Oss

Bij een verkeerscontrole op de Vivaldistraat in Oss zijn woensdagmorgen zevenendertig weggebruikers bekeurd. Van hen kregen 33 automobilisten een bekeuring voor te hard rijden, hoogste snelheid 72 km/h waar 50 km/h is toegestaan. Eén automobilist kreeg een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel, twee automobilisten kregen een bekeuring voor het niet handsfree telefoneren en één bromfietser is bekeurd voor het rijden op een opgevoerde bromfiets.

ILLEGAAL PLAKKEN, Oss

Woensdagmorgen is een 20-jarige Ossenaar bekeurd voor het illegaal plakken van posters op o.a. lichtmasten, afvalbakken verkeersborden in o.a. de Raadhuislaan / Eikenboomgaard / Burgwal / Hooghuisstraat en Peperstraat in Oss. In de posters werd een oproep gedaan om mee te doen aan een DJ-contest.

HENNEPPLANTEN AANGETROFFEN, Oss

Woensdagmorgen zijn aan de Singel 1940-1945 in Oss kleine hennepkwekerijtjes aangetroffen. Het betroffen in het totaal ruim vijftig planten verdeeld over twee schuurtjes. De planten, assimilatielampen en verdere apparatuur zijn inbeslaggenomen. Een 22-jarige vrouw en 21-jarige man zijn gehoord als verdachte. Een 18-jarige bewoner van de Singel 1940 1945 meende zich met het ontmantelen van de kwekerijtjes te moeten bemoeien en beledigde de agenten. Hij is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 12-03-2003 '
Lees ook