Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 20-08-2002 Persbericht district Maasland

VERDACHTEN AANGEHOUDEN MISHANDELING

Maandagmorgen heeft de politie drie mensen aangehouden voor mishandeling van een 54-jarige Ossenaar. De drie verdachten, een 29-jarige vrouw, een 36-jarige- en 28-jarige man (allen afkomstig uit Oss) worden ervan verdacht de 54-jarige man op 24 juli jl. in een wo-ning aan de Molenweg in Oss te hebben geslagen. De man liep flinke kneuzingen op aan het gezicht en een gebroken neus. De man werd voor behandeling naar het ziekenhuis overge-bracht.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

Maandagavond is een 34-jarige Ossenaar in een supermarkt aan het Heschepad in Oss be-trapt op winkeldiefstal. De man wordt ervan verdacht twee flessen alcoholische dranken te hebben meegenomen zonder te betalen. De man is door politie aangehouden en ingesloten voor nader verhoor.

MAN AANGEHOUDEN VOOR PLEGEN HUISELIJK GEWELD

Gisteravond is een 44-jarige man uit Berghem aangehouden als verdacht van mishandeling van zijn 41-jarige vrouw. De man bedreigde de vrouw in hun woning en gooide met voor-werpen en chloor naar haar. De vrouw wist het huis te ontvluchten en kwam aan het bureau om aangifte te doen. Op het moment dat de vrouw aangifte deed zagen agenten dat de man zich buiten het bureau bevond. De man was zeer agressief en werd daarop aangehouden en ingesloten.

ALCOHOL IN HET VERKEER

Maandagavond heeft de politie op de Kromstraat in Oss een 21-jarige man uit Ede aange-houden voor het rijden onder invloed. De man trok de aandacht van de surveillerende agen-ten doordat hij in zijn auto met hoge snelheid en al bumperklevend over de Raadhuislaan reed. De automibilist bleek vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.


--

In de nacht van maandag op dinsdag is een 33-jarige vrouw uit Heesch aan de Kromstraat in Oss aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Politie zag de vrouw in haar auto slingerend over de rijbaan rijden. De vrouw is aangehouden en bleek te veel gedronken te hebben. Zij moest haar rijbewijs inleveren. Proces-verbaal is opgemaakt.


--

In de nacht van maandag op dinsdag heeft politie op de Oijense Bovendijk in Oijen een 56-jarige Ossenaar aangehouden voor het rijden onder invloed en het niet-meewerken aan een blaastest. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

WILDPLASSER AANGEHOUDEN

In de nacht van maandag op dinsdag zagen surveillerende agenten op Terwaenen in Oss, dat een 17-jarige Ossenaar tegen een kermiswagen urineerde. De agenten wilden proces-verbaal opmaken, echter de jongeman weigerde zijn naam op te geven en gedroeg zich uiterst recal-citrant. Hierop is hij aangehouden.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 20-08-2002 '


Lees ook