Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 23-07-2002 Persbericht district Maasland

INBREKERS AANGEHOUDEN

Vannacht heeft de politie een 27-jarige Udenaar aangehouden op verdenking van diefstal uit schuurtjes en bergingen. Na een melding van inbraak in een berging aan de Hondstraat in Vorstenbosch ging de politie ter plaatse. Na een korte zoektocht door het dorp zag de politie twee verdachte mannen over de Kerkstraat lopen. In de Binnenstraat klommen ze over een schutting, de politiemensen gingen er achteraan. Een van de twee mannen kon worden vastgepakt en aangehouden. Zijn compaan ontkwam. Een zoekactie van een politiehond leverde niets meer op. De verdachte is ingesloten. Ook zijn compaan, een 21-jarige Udenaar, is vanmiddag aangehouden. Beiden zijn in verzekering gesteld.

INBRAAK WINKEL

In een winkel aan de Burgwal in Oss is vannacht een ruit ingegooid. Van een paspop is de kleding afgehaald en weggenomen.

VERKEER

Vanochtend zijn op de Brouwerstraat in Heeswijk-Dinther 5 automobilisten bekeurd omdat ze te hard reden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Verder zijn vanochtend op de Cereslaan in Heesch en de Euterpelaan in Oss 37 automobilisten bekeurd. Twee van hen voerden mistlichten, 2 belden in de auto en 33 droegen geen gordel.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 23-07-2002 '
Lees ook