Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 24-05-2002 Persbericht district Maasland

AANGEHOUDEN WEGENS DIEFSTAL PORTEMONNEES

Vanmorgen is een 17-jarige vrouw uit Oss aangehouden op verdenking van diefstal van portemonnees. De verdachte is als stagiaire werkzaam bij en bedrijf aan de Ministerhof in Oss. Op 16 mei, 23 mei en vandaag had zij uit enkele kantoorruimtes portemonnees van personeelsleden weggenomen. Vanmorgen werd zij de personeel betrapt. Zij heeft inmiddels een bekentenis afgelegd.

ALCOHOL IN HET VERKEER

Een 44-jarige inwoner van Oss stak donderdagavond, onder invloed van alcoholhoudende drank verkerend, met zijn bromfiets de J.F. Kennedybaan in Lithoyen over. Hij werd aange-reden door een 18-jarige automobilist uit Helmond. De Ossenaar verliet, zonder zijn identi-teit kenbaar te maken, de plaats van het ongeval. Toen de politie ter plaatse kwam werd hij een kleine 400 meter verderop in het gras aangetroffen. Hij is aangehouden en aan een blaastest onderworpen. De man verkeerde behoorlijk onder invloed. Hij verklaarde 3 liter bier te hebben gedronken. - Een 40-jarige automobilist uit Schaijk is gisteren op de Kleinwijk in Nistelrode betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man kreeg een politietransactie aangeboden van 190,00. - Op de Bredeweg in Geffen reed afgelopen nacht een 30-jarige man uit Oss onder invloed van alcoholhoudende drank in zijn auto. Hij had zo veel gedronken dat de politie zijn rijbewijs invorderde.

OPENLIJKE GEWELDPLEGING

De politie in Oss stelt een onderzoek in naar een vechtpartij tussen twee groepen jongeren die donderdagavond in het centrum van Oss plaats heeft gevonden. De vechtpartij trok veel publieke belangstelling. Twee Ossenaren van 17 en 18 jaar oud deden aangifte van mishan-deling. Een 17-jarige jongen uit Geffen is als verdachte aangehouden. Wat de aanleiding tot de vechtpartij is geweest is niet duidelijk. De beschuldigende vinger wordt over en weer uitgestoken. Vrijdagmiddag deed een 18-jarige inwoner van Geffen op het politiebureau in Oss aangifte van mishandeling. Hij maakte deel uit van een van de groepen die met elkaar op de vuist zijn geweest. Hij had een dermate harde klap gekregen dat hij daaraan een afgebro-ken tand en vier losse tanden overhield. Ook deze aangever kon de politie geen duidelijke reden verschaffen over de oorzaak van de vechtpartij.

AUTODIEFSTAL

Donderdagavond is vanaf de Joannes Zwijsenlaan in Oss een rode bedrijfsauto van het merk Mercedes, type Vito 110 en voorzìen van het kenteken VR-XB-35 gestolen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 24-05-2002 '
Lees ook