Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 26-02-2003 Persberichten Maasland

MISHANDELD EN BEDREIGD, Oss

In een woning aan de Buizerstraat in Oss is dinsdagavond ruzie ontstaan tussen een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een hem bekende plaatsgenoot. Daarbij is de 29-jarige man door de ruit van de voordeur gevallen en liep daardoor verwondingen op aan handen, hoofd en ribben. De verdachte, die het slachtoffer vermoedelijk ook nog met een aardappelschiller heeft bedreigd, is er vervolgens vandoor gegaan. Het slachtoffer is door de politie voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis en kon nog niet worden gehoord. De juiste toedracht tot het gebeuren is dan ook nog niet bekend.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING, Vinkel

Een 19-jarige inwoonster van Vinkel is dinsdagavond op de Brugstraat in haar woonplaats aangereden door de bestuurster/bestuurder van een donkerkleurige auto, model Jeep, voorzien van een Belgisch kenteken aangereden. Zij kwam ten val en liep daarbij letsel op aan de rechterhand en elleboog. De bestuurster/bestuurder van de auto is daarna doorgereden.

BELEDIGING, Oss

Nadat hij een proces-verbaal had gekregen terzake foutief parkeren op de Terwaenen in Oss begon een 40-jarige automobilist uit Oss de parkeercontroleur uit te schelden voor "kankerlijer" en "Hitler". De automobilist is aangehouden terzake belediging en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 26-02-2003 '
Lees ook