Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 28-02-2003 Persbericht district Maasland

MAN AANGEHOUDEN NA SLAAN AGENT, Oss

Donderdagnamiddag is een 33-jarige man uit Oosterhout op de Heuvel in Oss aangehouden. De man bemoeide zich met de aanhouding van zijn broer, die wegens mishandeling van een 47-jarige man uit Lith in de Passage, werd aangehouden. De broer ging ook in de politieauto zitten, tot drie keer toe werd hij gemaand om uit de auto te gaan. Toen werd hij vastgepakt, waarop hij een van de agenten in het gezicht sloeg. Hierop is de man ook aangehouden en ingesloten. De 33-jarige man deed vanochtend aangifte van mishandeling tegen de 47-jarige man uit Lith.

BRAND OP SCHOOL, Geffen

Donderdagavond was er brand in een berging van een basisschool aan de Harrie Schoutenstraat. De in de berging staande buitenspeelspullen werden beschadigd of vernield door de brand. Vermoedelijk is de brand aangestoken. De brandweer bluste het vuur, de politie onderzoekt de zaak. Het schadebedrag is onbekend. Ook bleek er later vannacht in de school ingebroken te zijn. Uit een van de kleuterklassen verdwenen twee pc`s met kinderprogramma`s.

VERKEER, Oss

Vanochtend zijn in Oss 7 mensen bekeurd voor het niet dragen van de gordel, twee voor fout parkeren en 1 voor niet hands-freebellen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 28-02-2003 '
Lees ook