Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 28-03-2003 Persberichten District Maasland

MAN BEKNELD MET VOET ONDER BETONPLAAT, Vinkel

Donderdagavond is een 64-jarige man uit Berlicum op een boerderij aan de Nieuwekampen in Vinkel ernstig gewond geraakt aan zijn voet door een omvallende betonplaat. Het slachtoffer was aanwezig bij het lossen van aardappelpulp in een sleufsilo. Vermoedelijk is door de druk van de pulp tegen de zijwanden van de sleufsilo een betonplaat omgevallen. Het slachtoffer stond op de plek waar de plaat neerviel en raakte daar met zijn voet onder bekneld. De chauffeur van de pulpauto heeft een heftruck van het bedrijf gepakt en heeft de plaat gelicht zodat de man kon worden bevrijd. Het slachtoffer is met zeer ernstige verwondingen aan zijn voet overgebracht naar het ziekenhuis.

BEDRIJFSAUTO MET DODELIJKE MEDICIJNEN GESTOLEN, Oss

Van donderdag op vrijdag is vanaf het Narcishof in Oss een witte Mercedes Vito 110 D met het kenteken 53-VG-GR met dodelijke medicijnen ontvreemd. De bus is voorzien van blauwe, witte- en rode strepen. In de bus bevonden zich ongeveer 800 kilo gevaarlijke diergeneesmiddelen, waaronder dodelijke middelen. Onder de medicijnen bevind zich een zeer dodelijke stof genaamd EUTHANSOL (100 ml), ROMPUN (60 ml) verdovende stof, KETAMINE (60ml) een verdovende en hallucinerende stof. In de auto bevinden zich verder tientallen witte en blauwe plastic vijf liter cans met zeer bijtende stoffen zoals MICROFOSCAL en MICROFOSCAL PLUS. De politie adviseert bij aantreffen van de bedrijfswagen en/of de medicijnen onmiddellijk de politie te waarschuwen (0900-8844) en de stoffen niet aan te raken. Gebruik van deze medicijnen kan dodelijk zijn of ernstige verwondingen opleveren.

SNELHEIDSCONTROLE, Nistelrode

Donderdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de N265 in Nistelrode vierenzeventig automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 132 km/h.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 28-03-2003 '
Lees ook