Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 28-06-2002 Persberichten district Maasland

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Donderdagavond werd een lichte aanrijding gemeld op de Berghemeseweg in Oss. Bij con-trole bleek een van de bestuurders, een 51-jarige man uit Oss te veel te hebben gedronken om auto te mogen rijden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Verder werd zijn rij-bewijs ingevorderd.

BOETE VOOR WINKELDIEFSTAL, Oss

Donderdagavond heeft een 70-jarige man uit Oss een boete gekregen van 115. Hij werd in een winkel aan de Kanaalstraat in Oss betrapt toen hij een doosje boortjes wegnam.

INBRAAK WINKEL, Oss

Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel aan de Oostwal in Oss. Een ruit van de winkel werd vernield, waardoor men binnen kon komen. In de winkel werden een rolluik en enkele kasten opengebroken. Sigaretten en scheermesjes werden gestolen.

GEWAPENDE OVERVAL OP WINKEL, Oss

Vrijdagmorgen vond een gewapende overval plaats op een supermarkt aan de Schaepman-laan in Oss. Rond 07.45 uur was de 45-jarige bedrijfsleider van de winkel bezig aan de ach-terzijde enkele rekken met brood naar binnen te rijden het magazijn in. Toen hij weer een rek wilde pakken, werd hij door een man vast gegrepen en gedwongen naar binnen te gaan. In de winkel bedreigde de man, die gemaskerd was, het slachtoffer met een vuurwapen. Ook twee medewerksters die in de winkel waren, werden door de overvaller bedreigde met het wapen. Het drietal werd gedwongen naar een kantoortje te gaan en op de grond te gaan liggen. Daar moest de bedrijfsleider de kluis openmaken. Nadat de kluis geopend was heeft de overvaller uit de kluis een nog onbekend geldbedrag gestolen , waarna hij vertrok. Het betrof een man met een vermoedelijk getinte huid van ongeveer 1.80 tot 1.85 meter lang, stevig postuur. De man droeg donkere kleding en was gemaskerd. Het vermoeden bestaat, dat de er nog een tweede man bij de overvaller was. De politie is op zoek naar getuigen die tussen 07.30 uur en 08.15 uur iets hebben zien in de omgeving van de supermarkt aan de Schaepmanlaan in het winkelcentrum de Hei-hoek te Oss. De politie is te bereiken op telefoonnummer 0900-8844.

MAN AANGEHOUDEN, Oss

Vrijdagmorgen is een 42-jarige man uit Oss aangehouden. De man had vanmorgen bij de afdeling sociale zaken van de gemeente Oss een medewerker bedreigd. De man is voor ver-der onderzoek ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 28-06-2002 '
Lees ook