Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 29-03-2003 Persberichten District Maasland

RECALCITRANTE VERDACHTE, Oss

Agenten zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Pastoor de Bloemstraat in Oss een 29-jarige automobilist uit die plaats rijden. De man bleek teveel te hebben gedronken, hij gedroeg zich zeer recalcitrant. Omdat de automobilist bij het nemen van de bocht een stoeprandje meepikte, kreeg hij een stopteken. Bij controle bleek dat hij alcohol had gedronken. Hij saboteerde keer op keer de ademanalyse en hij en zijn twee vrienden gedroegen zich vervelend. Op het moment dat hij werd aangehouden, schopte hij één van de agenten. Laatstgenoemde riep assistentie in waarna de verdachte onder heftig verzet in de boeien werd geslagen. De vrienden moesten met de wapenstok op afstand worden gehouden om te voorkomen dat ze de verdachte zouden ontzetten. Op het bureau werkte de man wel mee aan de ademanalyse, waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg proces-verbaal en een rijverbod.

OSSENAAR AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Oss

Van vrijdag op zaterdag is een 34-jarige Ossenaar op de Heuvel in Oss aangehouden voor belediging van een agent. Op het moment dat agenten eerder die nacht op de Eikenboomgaard bemiddelden bij een ruzie tussen een man een vrouw meende de verdachte de agenten al te moeten beledigen, toen hij dat later op de Heuvel nog een keer beledigende taal in de richting van de agenten riep is hij aangehouden en voor verhoor ingesloten.

AUTOMOBILIST BEHOORLIJK ONDER INVLOED, Vorstenbosch

Vrijdagavond is een 43-jarige automobilist uit Schaijk op de Leijgraafweg in Vorstenbosch betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Agenten zagen dat de man moeite had met het nemen van een wegversmalling en controleerden hem. Hij bleek bijna viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol gebruikt te hebben. De verdachte is aangehouden en kreeg een proces-verbaal. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 29-03-2003 '
Lees ook