Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 30-01-2003 Persbericht district Maasland

MAN VERDACHT VAN VERNIELING ACHTERDEUR WONING, Ravenstein

Een 38-jarige inwoner van Ravenstein is woensdagmiddag aangehouden in zijn woning op verdenking van vernieling van de achterdeur van zijn buren. De aanleiding is vermoedelijk een onenigheid over de hond van de verdachte. Deze zou al meerdere malen de kippen van zijn buren lastig gevallen hebben. Toen de buren woensdagmiddag wederom de hond bij hun kippen zagen, hebben zij de hond in huis genomen. Toen de verdachte de hond kwam halen ontstond onenigheid, daarbij zou hij vermoedelijk de achterdeur vernield hebben. De man is later die avond heengezonden.

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD, Heesch

De politie heeft woensdagmiddag een hennepkwekerij ontmanteld aan de Bosschebaan in Heesch. Op de zolder van een pand aan de Bosschebaan trof de politie de kwekerij aan. De 1200 aangetroffen hennepplanten en apparatuur zijn in beslag genomen. De vermoedelijke eigenaar van de kwekerij, een 32-jarige Udenaar, wordt als verdachte gehoord.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Berghem

Een 32-jarige inwoner van Berghem is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden aan de Maanstraat in zijn woonplaats voor rijden onder invloed. Na controle bleek de man bijna tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.

DIEFSTAL AUTO`S, Heesch

Onbekenden namen woensdagnacht vanaf de Wijststraat in Heesch een grijze Mitsubishi, type Pajero 3.2. weg. Het voertuig was voorzien van het kenteken 39-VR-SK.


---

Vanaf de Rubensstraat in Heesch namen onbekenden vannacht een zwarte Opel Corsa weg. Deze auto was voorzien van het kenteken XD-64-FL.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 30-01-2003 '
Lees ook