Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 30-03-2003 Persberichten District Maasland

VROUW BEROOFD VAN TAS, Oss

Van zaterdag op zondag is een 43-jarige vrouw uit Oss op de Amsteleindstraat in haar woonplaats door twee mannen beroofd van haar tas. De vrouw liep rond middernacht samen met haar man over het trottoir. Beiden werden, naar later bleek door twee mannen, met een harde duw tegen de grond gegooid. Één van de daders rukte de tas van de vrouw uit haar hand. De daders vluchtten daarop een nabijgelegen park in. In de tas zaten o.a. een gering geldbedrag en een paar pasjes. De politie heeft de omgeving nog uitgekamd, maar niemand meer aangetroffen. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie in Oss via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

MAN AANGEHOUDEN MET DRUGS, Loosbroek

Van zaterdag op zondag is een 19-jarige inwoner uit Sint-Michielsgestel in een discotheek aan de Dorpsstraat in Loosbroek door een portier betrapt op het bezit van drugs. De gewaarschuwde politie troffen bij de man in het totaal vier zakjes cocaïne en een zakje wiet aan. Hij is aangehouden en drugs zijn inbeslaggenomen.

ACHTER WATEROVERLAST SCHUILT HENNEPKWEKERIJ, Heeswijk Dinther

De politie district Maasland kwam van zaterdag op zondag, na een melding van wateroverlast aan de Abt Neefsstraat in Heeswijk Dinther, een hennepkwekerij op het spoor. Bij aankomst zagen zij het water uit muren en ramen stromen. Omdat de bewoner niet thuis was besloten de agenten binnen te treden. In de woning troffen zij op de bovenverdieping twee hennepkwekerijen aan met in het totaal 440 planten. De wateroverlast werd veroorzaakt door een losgeschoten slang van het irrigatiesysteem van de kwekerij. De politie heeft de kwekerijen ontmanteld. De 29-jarige bewoner van het pand zal later worden verhoord.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 30-03-2003 '
Lees ook