Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 31-05-2002 Persbericht district Maasland

MAN AANGEHOUDEN TIJDENS VERKEERSCONTROLE

De politie heeft donderdagmiddag op de kruising Julianalaan-Graafsebaan in Oss bij een verkeerscontrole veertien processen-verbaal uitgedeeld voor het rijden door rood licht. Twee automobilisten kregen een bon omdat de APK niet in orde was, een bestuurder overschreed het verdrijvingsvlak. Tijdens de controle werden de agenten beledigd door een passerende automobilist. Deze man, een 21-jarige inwoner van Oss, werd aangehouden en kreeg een proces-verbaal voor belediging.

ONDER INVLOED

Een 54-jarige automobilist uit Vorstenbosch werd donderdagavond op de Kapelstraat in zijn woonplaats aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 190 euro.

KLEDINGDIEVEN AANGEHOUDEN

De politie heeft de afgelopen nacht twee mannen aangehouden. Een getuige had gezien dat het tweetal kort tevoren op de Kardinaal de Jongstraat in Oss kleding had gestolen uit con-tainers van Humanitas. De fietsende verdachten konden met de volle kledingzakken worden aangehouden op de Singel 1940-1945 in Oss. Het tweetal, 21 en 23 jaar oud, van Roemeense afkomst en tijdelijk verblijvend in Berghem, is na verhoor in vrijheid gesteld. Zij melden zich vandaag bij de vreemdelingendienst.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Oss 31-05-2002 '
Lees ook