Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 3-07-2002 Persbericht district De Leijgraaf

MANNEN BETRAPT OP DIEFSTAL

Dinsdagavond heeft de politie op een terrein van een te slopen school aan de Herpenstraat in Uden twee mannen betrapt op het stelen van lood. Het duo, een 57-jarige Udenaar en een 32-jarige plaatsgenoot, zijn ingesloten.

BRAND

Vannacht zijn bij een autobedrijf aan de Linie in Uden een vijftal auto`s uitgebrand, de brandweer bluste het vuur, de politie gaat uit van brandstichting en heeft de zaak in onderzoek. De schade is onbekend.

SNELKRAAK

Bij een juwelier aan de Marktstraat in Uden is vannacht een snelkraak geweest. Het rolluik voor de winkel werd geforceerd, waarna men met mokers de etalages kapot sloeg. Er is een grote hoeveelheid sieraden buitgemaakt, de waarde ervan is nog niet bekend.

VERKEER

Dinsdagochtend zijn op de Rondweg bij Volkel 20 bestuurders bekeurd wegens te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 101 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Op de Erpseweg in Veghel zijn gisteren 14 bekeuringen gevallen, de hoogst gemeten snelheid was 109 km/u. Ook is hier 1 automobilist bekeurd voor het rijdend bellen met zijn GSM.

ALCOHOL IN HET VERKEER

Op de Hoogstraat in zijn woonplaats Veghel is vanmiddag een 50-jarige automobilist betrapt op het rijden onder invloed. De man is aangehouden en na het opmaken van een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van 5 uren.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 03-07-2002 '
Lees ook