Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 4-03-2003 Persberichten district De Leijgraaf

RIJDEN ONDER INVLOED, Schaijk

De politie hield op de Schutsboomstraat in Schaijk maandagavond een 55-jarige inwoner van Nistelrode aan. Agenten controleerde de man omdat hij opvallend rijgedrag vertoonde. Op het bureau lukt het de man niet om een blaastest goed te volbrengen. Een bloedproef zal uit moeten wijzen of de man te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van acht uur en proces-verbaal zal worden opgemaakt.

DIEFSTAL AUTO, Uden

Onbekenden namen in de nacht van zondag op maandag vanaf de Klarinetstraat in Uden een rode Opel Kadett weg. De auto was voorzien van het kenteken XD-19-VH.

LASTIGE KLANT AANGEHOUDEN, Uden

De politie heeft maandagnacht een 20-jarige Udenaar aan de Markt in zijn woonplaats aangehouden. De man gedroeg zich hinderlijk in een horecagelegenheid aldaar. Toen hij door de portiers naar buiten werd gezet en hij meerdere malen probeerde weer naar binnen te komen, werd hij staande gehouden en overgedragen aan de politie. De man kon later die nacht huiswaarts keren met een proces-verbaal.

UDENAREN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, Uden

Drie Udenaren (19, 22 en 24 jaar oud) zijn maandagnacht aangehouden aan de Ereprijsstraat in hun woonplaats. De mannen worden er van verdacht die nacht een vitrinekast in die straat vernield te hebben. Op basis van getuigenverklaringen konden de mannen aangehouden worden. Ze zijn later die nacht heengezonden met een proces-verbaal.

VERDACHTEN AANGEHOUDEN, Uden

De politie hield maandagnacht aan de Markt in Uden een 33-jarige vrouw uit die plaats en een 46-jarige man uit die plaats aan. De man was zojuist door een portier uit een horecagelegenheid gezet omdat hij zich lastig gedroeg. De portier droeg de man over aan de gewaarschuwde politie. Een 33-jarige Udense probeerde echter de aanhouding te voorkomen. Daarop werd ook zij aangehouden. Beiden zijn later die nacht met een proces-verbaal heengezonden.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Uden

Een 21-jarige inwoner van Uden kreeg maandagnacht een boete van EUR 190. Hij werd betrapt op het rijden onder invloed op de Violierstraat in zijn woonplaats. Hij kreeg eveneens een rijverbod.

AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Uden

Een 20-jarige inwoner van Uden is maandagnacht aangehouden voor mishandeling. Hij had een 19-jarige inwoner van Beuningen op de Markt in Uden geslagen. De man is later die nacht met een proces-verbaal heengezonden.

HUISELIJK GEWELD, Uden

Een 19-jarige Bosschenaar is maandagnacht aangehouden aan de Hoogzoggel in Uden. Hij zou zijn 19-jarige ex-vriendin uit Uden met de vuist in het gezicht geslagen hebben. Zijn vriendin deed aangifte. Hij werd de volgende dag met een proces-verbaal heengezonden.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 04-03-2003 '
Lees ook