Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 6-03-2003 Dagelijks persbericht district De Leijgraaf

VECHTPARTIJ, Veghel

Vannacht heeft de politie in de Bernhardstraat drie jongemannen na een vermeende vechtpartij aangehouden. De politie kwam na de melding ter plaatse en trof een paar scheldende mensen aan. Een ervan had wat schrammen en een blauw oog. Een op straat liggend mes is inbeslaggenomen. Een van de mannen, een 33-jarige Veghelaar, had volgens getuigen met het mes staan zwaaien.Hierop zouden de andere twee jongens hem hebben geslagen. Ook deze twee, een 17-jarige jongen uit Den Bosch en evenoude jongen uit Veghel, zijn aangehouden en ingesloten. De aanleiding voor de vechtpartij is onduidelijk.

GESTOLEN AUTO, Uden

Vannacht zag de politie op de Heinsbergenstraat een verdachte auto rijden. Deze bleek gestolen te zijn. De politie zette de achtervolging in op de hard wegrijdende auto. Op de Salmstraat sprongen er twee mannen uit de auto die zich vervolgens uit de voeten maakten. De politie kamde de wijk tevergeefs uit. De Opel Kadett bleek op 3 maart aan de Tubastraat gestolen te zijn.

BRUTALE WINKELDIEFSTAL, Veghel

Vanmiddag vond er een brutale winkeldiefstal plaats in een supermarkt aan het Stadhuisplein. Een onbekende vrouw duwde een winkelwagen vol met tassen boodschappen langs de kassa, rekende alleen 2 broden af, liep naar buiten en gooide de tassen in een met draaiende motor klaar staande rode VW Golf. Die reed meteen snel weg. In ieder geval zijn er bijna 20 pakken wasmiddel weg.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 06-03-2003 '
Lees ook