Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 12-06-2002 Persbericht district De Leijgraaf

BRAND IN SLOOPPAND

In een leegstaande woning aan de Vluchtoordweg in Uden is vannacht brand geweest. Onbe-kenden hadden hooibalen in de dichtgetimmerde woning gegooid en aangestoken. Ook wer-den enkele balen in de achtertuin in brand gestoken. De brandweer bluste het vuur.

INBRAAK

De politie kreeg vannacht de melding dat er werd ingebroken in een schuur van een huis aan de Gruunsel in Uden. Hoewel de politie binnen drie minuten ter plaatse was, waren de vogels al gevlogen. Ook een zoketocht in de omgeving leverde niets op. De bewoner had de twee mannen in zijn schuur gezien. Er wordt een bijl vermist. In een kantoorpand aan de MacArthurweg in Veghel zijn vannacht 7 flatscreenbeeldscher-men en twee pc`s gestolen nadat men een raam had vernield.

INSLUIPING

Vanochtend heeft een insluiper in een huis aan de Zeelandsedijk te Volkel enkele goederen gestolen. Uit een kluis verdwenen sieraden en een portemonnee met daarin 2000,-.

DODE HOEK

De politie heeft dinsdag op twee basisscholen (St.Cornelisschool in Venhorst en de Regen-boog in Boekel) uitleg gegeven over de gevaren van de dode hoek bij vrachtwagens. Er waren twee vrachtauto`s voor de school geplaatst. De voorlichting werd mede georganiseerd door 3VO.

VERKEER

Op de Corridor in Veghel zijn dinsdagmiddag 19 bestuurders wegens te hard rijden bekeurd, de hoogst gemeten snelheid was 105 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 12-06-2002 '
Lees ook