Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 17-06-2002 Persbericht district De Leijgraaf

INBRAAK WONING, Zeeland

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan Achter Oventje in Zeeland. Een ruit van de woning werd ingegooid, waardoor men binnen kon komen. Alle kamers werden doorzocht. Uit de woning werd geld gestolen. Ook werd een videocamera gestolen met daarin een bandje met daarop opname van de eerste communie van het zoontje van de bewoners. Met name de diefstal van dat bandje is voor de bewoners erg emotioneel.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Uden

Afgelopen nacht heeft een 21-jarige vrouw uit Uden aangifte gedaan van bedreiging. Eerder die nacht waren enkele mannen bij haar woning, aan de Schoutenhoek in Uden, gekomen. Daar werd de vrouw door de mannen bedreigd met de dood. In de loop van maandagmorgen is een 33-jarige man uit Uden aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn ge-weest bij de bedreiging van de vrouw.

GORDELCONTROLE, Erp

Maandagmorgen is op de Brugstraat in Erp een autogordelcontrole gehouden. Er werden 21 bekeuringen uitgeschreven, 18 voor het niet gebruiken van de autogordel, een voor het niet dragen van een valhelm, een voor het niet hand free bellen en een voor een verlopen APK.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 17-06-2002 '
Lees ook