Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 18-03-2003 Persberichten District De Leijgraaf

VERDACHTE DIEFSTAL SCOOTERONDERDELEN AANGEHOUDEN, Veghel

Maandagmorgen heeft een 22-jarige Veghelaar zich op uitdrukkelijk verzoek van de politie gemeld op het politiebureau. De man wordt ervan verdacht op donderdag 27 februari 2003 in een fietsenstalling van een school aan de Spoorlaan in Veghel een scooter te hebben vernield en o.a. het dashboard te hebben gestolen. De politie kwam de verdachte op het spoor na eigen onderzoek. Hij is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

DRONKEN MAN OP HETERDAAD AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING , Veghel

Maandagavond heeft de politie een 52-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden voor vernieling van een voordeurruit van een leegstaand pand aan de Prof. Oppenheimstraat in Veghel. De man bleek zwaar onder invloed en zocht kennelijk een plaatsje voor de nacht. Hij is aangehouden en ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE, Erp

Maandagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de Gemertsedijk in Erp dertig automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. In het totaal werden 1140 voertuigen gecontroleerd.

AUTO`S VERNIELD DOOR BRAND, Uden

Van maandag op dinsdag zijn op een terrein aan de Kruisweg in Uden twee geparkeerde personenauto`s in vlammen opgegaan. In één van de auto`s was door nog onbekende oorzaak brand ontstaan waarna de gastank van de auto ontplofte. De tweede auto heeft hierdoor vlamgevat. Er raakte niemand gewond. De brandweer heeft de brand geblust.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 18-03-2003 '
Lees ook