Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 18-07-2002 Persbericht district De Leijgraaf

VERDACHTE INBRAAK AANGEHOUDEN

Vannacht heeft de politie aan de Ijsselkers in Uden een man aangehouden op verdenking van (poging tot) inbraak in een clubgebouw aan de Aalsterweg. De man liep over straat, en voldeed aan het signalement dat getuigen gaven van de inbrekers. Van het gebouw was het hekwerk en een rolluik vernield. De verdachte, een 22-jarige Udenaar, is ingesloten.

VOGELS GESTOLEN

Uit de voliere van een huis aan de Antoniusstraat in Keldonk zijn vannacht een 14-tal vogels gestolen. Het gaat om sijsjes, lijsters, geelgorsen en andere soorten.

AUTO UITGEBRAND

Woensdagavond laat is aan de Provinciale Weg Zuid in Schaijk een auto uitgebrand. De brandweer bluste het vuur. Het gaat waarschijnlijk om een gestolen auto.

HEG IN BRAND

Vannacht is aan de Lavendelaar in Veghel een coniferenheeg in brand gestoken. De brandweer bluste het vuur. De bewoner van het huis gaf aan dat dit al de tweede keer was in twee weken tijd.

VERKEER

Woensdagmiddag zijn op de Rijksweg bij Schaijk 70 bekeuringen geschreven voor te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid was 117 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 18-07-2002 '
Lees ook