Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 23-05-2002 Persbericht district De Leijgraaf

INSLUIPING WONING ZEELAND

Uit een woning aan de Udenseweg te Zeeland zijn op 22 mei 2002 enkele sieraden wegge-nomen. De bewoner was buiten bezig en had de deur niet afgesloten.

SNELHEIDSCONTROLE UDEN

Op de Rondweg te Uden zijn op 22 mei 2002 bij een snelheidscontrole 110 bestuurders be-keurd. Max. 80 km. Hoogst gemeten snelheid 120 km.

RIJDEN ONDER INVLOED UDEN

Een 32 jarige automobilist uit Uden is op 23 mei 2002 bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.25 uur op de Kornetstraat te Uden.

AANRIJDING LETSEL EERDE

Bij een aanrijding op de kruising Willibrordushoek - Corridor te Eerde op 23 mei 2002 om-streeks 08.20 uur is een 16 jarige bromfietser uit Sint Oedenrode gewond overgebracht naar het ziekenhuis Veghel. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 46 jarige automobilist uit Eerde.

ACHTERLATEN HULPBEHOEVENDE UDEN

Op 22 mei 2002 omstreeks 18.50 uur moest een 52 jarige fietser uit Uden uitwijken voor een nog onbekend automobiliste en kwam hierbij ten val. De man fietste op het fietspad van de Batenburglaan te Uden, toen uit tegenovergestelde richting een auto kwam, die kennelijk wilde afraaien naar de Batenburglaan. Om een aanrijding te voorkomen week de fietser uit en kwam ten val. De automobiliste stopte bij de fietser. Omdat het slachtoffer gewond was en bloedde aan arm en been verzocht hij aan de automobiliste om een ambulance te bellen. De vrouw belde echter een man, die korte later kwam. Toen het slachtoffer nogmaals vroeg om een ambulance en de politie te bellen zei de man: "Die heb je niet nodig". De man en vrouw zijn hierop in een blauwe personenauto gestapt en weggereden richting centrum, ter-wijl ze het slachtoffer bloedend op straat lieten liggen. De man werd later door een voorbij-ganger naar een arts gebracht.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 23-05-2002 '
Lees ook