Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 23-07-2002 Persbericht district De Leijgraaf

TWEE JONGENS OVERVALLEN

Vannacht zijn 2 jongens van 15 en 16 jaar oud op de Belgenlaan in Uden door een aantal jongens van hun geld en een horloge beroofd. De jongens fietsen terug naar Zeeland nadat ze op kermis waren geweest. Plotseling sprongen er 4 jongens uit de bosjes en trokken de 15-jarige jongen van zijn fiets en sloegen hem tegen zijn hoofd. Ze eisten geld. De andere jongen werd met een koevoet geslagen. Met medenemen van twee portemonnees met daarin geld renden de overvallers vervolgens te voet weg. De gewaarschuwde politie zocht later tevergeefs de omgeving af. Ze heeft de zaak in onderzoek.

BEDRIJFSONGEVAL

In het magazijn van een bedrijf aan de Liessentstraat in Uden is vanmiddag een werkneemster van een stelling gevallen. Het 42-jarige slachtoffer is met hersenletsel naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Er kwam ook een traumahelicopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen.

VRACHTAUTO GESTOLEN

Maandagavond of vannacht is vanaf een bedrijfsterrein aan de Amert in Veghel een blauwe Volvo FL7 met beige zeilen gestolen. De vrachtwagen heeft het kenteken BF-FL-99.

MEDICIJNEN VERLOREN

Op de Corridor in Veghel zijn gisteren medicijnen verloren. Het gaat om 1 pil Prednizon en twee pilletjes Aerius. Bij inname door kinderen levert dat gevaar voor gezondheid op.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 23-07-2002 '
Lees ook