Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 25-07-2002 Persbericht De Leijgraaf

VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR UITGEVEN VALSE WAARDEBONNEN (Uden)

Woensdagavond heeft de politie Uden op de kermis aan de Markt een 12-jarige Eindhovense en een 14-jarige plaatsgenoot aangehouden voor het inwisselen van vervalste waardebonnen. Later zijn in verband hiermee nog een 44-jarige Udenaar en zijn 31-jarige echtgenote ge-hoord. De twee jonge verdachten wisselden op de kermis bij een zogenaamde goktent ver-valste waardebonnen in, in ruil voor o.a. radios en pluche beesten. De kermisexploitant ont-dekte dat de bonnen waren vervalst en waarschuwde de politie, die het tweetal terplaatse aanhield. De 44-jarige Udenaar zou de bonnen aan het tweetal, die bij hem logeerden, heb-ben gegeven. Hij is aangehouden en ingesloten. Zijn 31-jarige vrouw is na verhoor heenge-zonden. De politie onderzoekt waar de vervalste waardebonnen vandaan komen.

SNELHEIDSCONTROLE BIJ WEGWERKZAAMHEDEN (Zijtaart)

Woensdagmiddag controleerde de politie op snelheid bij wegwerkzaamheden op de Corridor in Zijtaart. De snelheid was tijdelijk op 50 km/h gesteld. Vijfenveertig automobilisten reden te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/h. In alle gevallen is proces-verbaal op-gemaakt.

PARFUMDIEF LOOP RECHT IN DE ARMEN VAN DE POLITIE (Veghel)

Donderdagmiddag is een 36-jarige parfumdief uit Sint-Oedenrode op het Stadhuisplein in Veghel recht in de armen van de politie gelopen.De man nam kort daarvoor drie flesjes par-fum weg bij een supermarkt aan De Kempen. Personeel belde de politie dat de verdachte in de richting van het politiebureau was gevlucht. Hij liep de agenten vlakbij het politiebureau in de armen. Hij is voor verhoor ingesloten.

MAN PASSEERT MET GROTE SNELHEID RADARWAGEN POLITIE (Uden)

Woensdagavond passeerde op de N265 in Nistelrode een 43-jarige automobilist uit Uden met grote snelheid een onopvallende radarwagen van de politie. De agenten klokten 150 km/h, waar slechts 80 km/h was toegestaan. Op de Kerkstraat in Uden werd de automobilist tot stilstand gebracht. Hij bleek tevens teveel alcohol te hebben gedronken. Voor het rijden onder invloed kreeg hij een geldboete van 190,=. I.v.m. de snelheidsovertreding is zijn rijbewijs ingevorderd, een boete daarvoor volgt nog.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 25-07-2002 '
Lees ook