Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 26-07-2002 Persbericht district De Leijgraaf

NERTSEN LOSGELATEN (Venhorst)

Vrijdagmorgenvroeg kreeg de politie via een krantenbezorger een melding dat er honderden nertsen losliepen op de Vale Peelweg in Venhorst. Uit onderzoek bleek dat onbekenden een aantal hokken van een nertsenfokkerij aan de Vale Peelweg hadden opengezet, waardoor nog een onbekend aantal nertsen zijn ontsnapt. De eigenaar van de fokkerij is met assistentie van ongeveer zeventig mensen druk bezig om de beesten te vangen. In onbekend aantal diertjes is doodgereden door passerend verkeer. In de fokkerij zouden zich ongeveer 17.000 nertsen bevinden.

TWEE VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR AUTODIEFSTAL (Veghel)

Donderdagmiddag heeft de politie Veghel in het Julianapark aldaar een 39-jarige inwoner uit Schaijk en een 19-jarige Veghelse aangehouden als verdacht van diefstal van een auto. De politie trof kort daarvoor de auto aan op de Peellandstraat in Veghel. Het voertuig bleek op 12 juni jl. aan de Maijweg in s-Hertogenbosch te zijn gestolen De inzittenden liepen naar het Julianapark en konden aldaar worden aangehouden. Zij zijn beiden inverzekeringge-steld.

RIJDEN ONDER INVLOED (Eerde NB)

Donderdagmiddag is een 36-jarige automobilist uit Sint-Oedenrode op de Kapelstraat in Eerde (NB) betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man bleek al te zijn ingevorderd wegens soortgelijke feiten. Ook deze keer (derde keer dit jaar) bleek de man weer teveel te hebben gedronken. Proces-verbaal is opgemaakt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 26-07-2002 '
Lees ook