Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 29-01-2003 District De Leijgraaf

BEDREIGING EN MISHANDELING, Veghel

Dinsdagavond heeft de politie in zijn woning in Veghel een 40-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn 35-jarige echtgenote te hebben mishandeld en met een mes bedreigd te hebben. In een poging een asbak naar haar toe te gooien sneuvelde de voorruit van de woning.

WINKELDIEFSTAL, Erp

Dinsdagmiddag is in een winkel aan de Cruijgenstraat in haar woonplaats Erp een 38-jarige vrouw aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Toen zij de kassa gepasseerd was bleek dat zij een aantal goederen ter waarde van ruim 18 euro niet betaald had. De vrouw is na verhoor door de politie weer in vrijheid gesteld.

WIJKRAAD LEEFT MEE MET SLACHTOFFERS OVERVAL, Uden

De wijkraad van de Flatwijk in Uden heeft met ontsteltenis kennis genomen van twee overvallen op twee jeugdige (17 jaar) pizzabezorgers op 4 januari op de Beatrixhof en op 19 Januari op de Abdijlaan in Uden. De leden van de wijkraad wilde wat doen om hun medeleven te betuigen met de beide slachtoffers, vooral omdat beide overvallen in hun wijkraadgebied plaats hebben gevonden, en trad in contact met de politie Uden met de bedoeling beide slachtoffers een kleine attentie aan te bieden. In verband met privacyvoorschriften zijn de gegevens van de slachtoffers niet bekend gemaakt en heeft de politie vandaag namens de wijkraad de beide attenties op de huisadressen van de slachtoffers bezorgd. Een onderzoek naar de overvallers heeft overigens nog geen resultaat opgeleverd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 29-01-2003 '
Lees ook