Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 29-07-2002 Persbericht district De Leijgraaf

AANHOUDING NA M ISHANDELING

Vannacht heeft de politie een 22-jarige Udenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 16-jarige jongen uit Zeeland. Het slachtoffer liep langs een terras aan de Kerkstraat in Zeeland toen hij een flesje tegen zijn hoofd kreeg gegooid. De jongen liep door, maar even later stond de verdachte achter hem en sloeg hem enkele malen in het gezicht. Op aanwijzing van het slachtoffer kon de politie de verdachte even later aanhouden. Deze werd ingesloten.

AANHOUDING NA BEDREIGING

Vannacht heeft de politie een 43-jarige man uit Uden aangehouden nadat hij in een woning aan de Sieberg in Uden de 38-jarige bewoonster had bedreigd. De man had een ruit van de woning ingeslagen en was naar binnen gegaan. Het slachtoffer vluchtte vervolgens de woning uit. De verdachte werd bij de woning door de politie meegenomen naar het bureau, daar werd hij ingesloten.

VERKEER

Op de Nieuwedijk in Odiliapeel zijn zondagmiddag 3 bestuurders bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid was 147 km/u. De bestuurder van een auto reed 147 km/u, hij moest zijn rijbewijs inleveren. Op de Peelweg in Odiliapeel zijn die middag 9 bestuurders bekeurd, de hoogst gemeten snelheid was 121 km/u.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 29-07-2002 '
Lees ook