Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 31-05-2002 Persbericht district De Leijgraaf

OVERVAL IN UDEN

Rond middernacht vond een overval plaats in een horecagelegenheid aan de Schansweg in Uden. Twee gemaskerde mannen drongen een ruimte binnen van het pand, waar op dat moment nog een aantal bezoekers aanwezig was. Een van de overvalleers droeg mogelijk een vuurwapen. Omdat de aanwezigen niet reageerden op een (onverstaanbare) vraag van een van de overvallers, vertrok het tweetal zonder buit. De politie heeft de zaak in onder-zoek.

VAATWASSER WEG

Op de Rooseveltlaan in Veghel werd afgelopen nacht ingebroken. De inbrekers vernielden een ruit en namen vervolgens een vaatwaaser weggenomen. Ook in een bedrijf aan de Pater van den Elsenlaan in Veghel kreeg men ongewenst bezoek. Uit het bedrijf verdween een waterpomp.

WONINGINBRAKEN

In een woning aan de Maalstoel in Schaijk werd afgelopen nacht ingebroken. Na het vernie-len van een deur nam de dader een zilveren ring en een portemonnee met een klein geldbe-drag weg. Datzelfde was het geval in een woning aan de Pastoor van Haarenstraat in Maria-heide. Daar missen de bewoners enkele betaalpassen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Uden 31-05-2002 '
Lees ook