Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 07/06/99

Persberichten 5 juli 1999/

Politieberichten

Helmond: Fietser gewond
Zondagmiddag omstreeks 15.55 uur reed op het fietspad van de Rijnlaan een 15-jarige fietser uit Helmond. Hij reed daar richting Rivierensingel. Plotseling kwam vanaf het aldaar gelegen speelterreintje een 5-jarige jongentje het fietspad oprijden. Hij wilde daar oversteken. De 15-jarige jongen kon het ventje niet meer ontwijken. Zij kwamen met elkaar in aanraking. Het ventje viel van zijn fiets en bekwam een hoofdwond. Hij is ter observatie opgenomen in het Elkerliekziekenhuis.

Helmond: Diefstal uit winkel
Onbekenden vernielden maandagmorgen omstreeks 1.45 uur op de Dorpsstraat een grote winkelruit. Zij gooiden een buspaal door de ruit naar binnen. Een getuige zag kort daarna twee knapen op een fiets wegrijden. Bij controle bleek er een fiets uit de winkel gestolen te zijn.

Eindhoven: Mishandeling
Een 44-jarige onderwijzeres is vanmorgen omstreeks 11.20 uur, in een klaslokaal van een school aan de Keverberg, door een boze moeder in haar gezicht geslagen. De 35-jarige vrouw was van mening dat het onderwijzend personeel er mede de oorzaak van is dat haar kinderen uit huis zijn geplaatst.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 1333 '
Lees ook