Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Valkenswaard/Waalre 31-05-99

Persbericht van 31 mei 1999/

Diefstal lasapparaten
In de nacht van zaterdag op zondag hebben onbekenden ingebroken in het clubgebouw van bloemencorso vereniging Dommeldal aan de Damianusdreef te Valkenswaard. Men kwam het pand binnen door het forceren van de toegangsdeur Uit het pand zijn 5 lasapparaten en slijptollen meegenomen.

Diefstal buxusboompjes
Vanuit een volkstuintje aan de Weegbree te Valkenswaard werd afgelopen weekend tussen de 700 en 1000 buxusboompjes ontvreemd. Het gaat hier om kleine aangeplante boompjes van ongeveer 5 cm groot.

Poging diefstal uit auto
Afgelopen weekend heeft men geprobeerd in te breken in een personenauto welke geparkeerd stond op de Papaverbeemd te Valkenswaard. Men heeft een raampje van het rechterachterportier ingeslagen. Men is niet in de auto geweest.

Diefstal personenauto
In de nacht van zondag op maandag werd er een personenauto ontvreemd welke geparkeerd stond in de Koningin Wilhelminalaan te Waalre. Het betreft hier een Volkswagen Golf, voorzien van het kenteken PN-ST-04.

Snelheidscontrole
Op maandag 31 mei 1 999, werd er tussen 10.50 en 1 1.50 uur een snelheidscontrole gehouden binnen de bebouwde kom van de Eindhovenseweg te Waalre. In die tijd passeerden 708 voertuigen de radar waarvan er 216 te hard reden. Hoogst gemeten snelheid 98 km/u alwaar 50 km/u is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 1521 '
Lees ook